Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '11

 
Kategori
Astroloji
 

Satürn, Burçları veya Yükseleni Terazi olanlara "Dikkat edin" diye sinyal veriyor şu sıralar.

Satürn, Burçları veya Yükseleni Terazi olanlara "Dikkat edin" diye sinyal veriyor şu sıralar.
 

Kitabımıza Artarak devam eden ilgi bizi araştırmaya ve yazmaya teşvik ediyor. Tüm desteklerini esirgemeyen sevgili okurlarımıza teşekkür ederiz...


Satürn'ün 2012'de Terazi Burcuna ve Koç Burcuna Etkileri

Ankara Merkez alındığında 29 Ekim 2009 saat akşam 8 de başlayan Satürn'ün Terazi yolculuğu yaşı 28in altındakilerin Güneş burcu Terazi olanları, yaşı 28in yukarısında olanlarında yükseleni Terazi olanlara inanılmaz baskıları yine diğer gezegen görünümlerine bağlı olarak çeşitli dozajlarda uygulamaya devam etmekte. Burcu Terazi olup da sabah doğan ve yükseleni ve Ay burcu da Terazi olanlara Allah kolaylık versin...

Bu dönemlerde Koç burcu olanlar veya özellikle Yükseleni Koç olanlar da ciddi sınavlara ve sıkıntılara tabi tutulmakta.

Etrafımda yaşı 28'in üzerinde olan Yükseleni Terazi burcundan olan kişiler helede Astroloji'ye pek kulak asmayıp dikkatli davranmayanlar gördüm. İnanın analarından emdikleri süt burunlarından fitil fitil geldi.

Bazı kişiler Satürn'ün düşmanı gibi "Keşke şu Satürn'ü bombalasalar, ne güzel olurdu" diyecek kadar işi sadece Satürnden bulan bunalmış kişilerde gördüm. Aslında Satürn de olmalı, zira Satürn olmasaydı Jüpiterde olmazdı, Neptün'de olmazdı, herşeyi bir zıtlar diyalektiğinde yaratan Rabbimiz, Astroloji sayesinde bize nasıl ki Yağmurların habercisi Rüzgarları yolluyorsa, sıkıntılı dönemler içinde Zodyak Yıldız Haritasını hediye etmiş. O gezegenlerin hiç biride laf olsun diye yaratılmamıştır.

Terazi burçları ya da 28 Yaşından büyük olan özellikle Kırklı yaşlardaki yükseleni Teraziler sıkın dişinizi bir yıl daha var. 5 Ekim 2012 Akşam saat 8 de Ankaralı Teraziler bayram edebilir. Yaklaşık 3 yıldır süren sabır sınavını başarıyla geçtikleri için mutlu olabilirler.

Fakat bu dönemde Akrep burcuna girecek olan Terazi aynı zamanda Boğaları da diğer gezegenlerin yaptığı açı ve konumlara göre çeşitli derecelerde sınava tabi tutacak, kolay gelsin Akrep burcu, Allah çevrenizdekileri bu dönemde sizin iğnelerinizden korusun :)

Saygılarımla

 

 

 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..