Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '18

 
Kategori
Seçim
 

Seçime Çok Az Kaldı

Seçime Çok Az Kaldı
 

Atamız ne diyor: Türk Milleti zekidir. Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti milli birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir. Biz de ilave edelim. Türk milleti Çanakkale’yi kazanmıştır. Türk milleti 1. Dünya savaşında aslanlar gibi savaşmıştır. Türk milleti Kurtuluş Savaşını kazanmıştır. Türk milleti PKK ya karşı ve diğer terör örgütlerine karşı büyük bir fedakarlıkla, cesaretle savaşmaktadır. Türk milleti cumhuriyet idaresine de demokrasiye de layıktır. Bu milleti, böyle bir milleti, aydın, okumuş, cahil, gerici, dinci diye sınıflara ayırmak Türk milletine yapılabilecek en büyük kötülük ve nankörlüktür.

Seçimlere çok az kaldı. Unutmayalım, millet kimi seçerse seçsin, milletin kararına saygı duyacağız. Millet, falancayı seçerse iyi, aydın, filancayı seçerse kötü, cahil olmaz. Böyle bir yaklaşım bizatihi bağnaz ve dar açılı bir bakıştır. Milletin tercihi bizim tercihimizden farklı olabilir. Böyle bir durumda hemen milleti eleştirmeye kalkmamalıyız. Bunun yerine kendi kararımızın ne kadar objektif olup olmadığını ne kadar değer yargılarımızın etkisinde verilip verilmediğini, ne kadar yaşam tarzımızın, inançlarımızın etkisinde verilip verilmediğini bitaraf bir yaklaşımla incelememiz, irdelememiz daha aydınca bir yaklaşım olur.

Cenabı Hak’tan yaklaşan seçimlerin milletimiz ve memleketimiz için en hayırlı olacak şekilde sonuçlanmasın diliyor, milletimizin de en doğru tercihi yapacağına inanıyorum, güveniyorum.

 

 
Toplam blog
: 326
: 941
Kayıt tarihi
: 10.03.11
 
 

Okullar: TED Ankara Koleji, ODTÜ, Bogaziçi Üniversitesi (Master) İş Hayatı: Philips, Anadolu Endü..