Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '18

 
Kategori
TV Programları
 

Seçkin Özdemir Hayranlarının Dizi Beklentisi!

Seçkin Özdemir Hayranlarının Dizi Beklentisi!
 

hayranların büyük beklentisi!


Yetenekli ve yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir’in hayranları başarılı oyuncunun ekrana fazla ara vermeden yeni bir diziyle geri dönmesini istiyor.

Son dönemde dizilerinde şanssızlık yaşayan Özdemir’in hayranları oyuncuyu güzel bir rol ve partner ile ekranlarda görmek istiyor.

Son olarak Can Kırıkları dizisi 4 bölümde reyting düşüklüğü ile final kararı alan Seçkin Özdemir’in hayranları sosyal medyada isyan bayrağını çekti!

Son dizisine ayrıca ana hikayenin kendisi ile başlamaması arka planda kalması nedeni ile de eleştiriler vardı… Kısacası Seçkin Özdemir izleyicisi onu hikayenin merkezinde istiyor.

Son dönemde bence rol aldığı dizilerdeki partnerleri  Seçkin Özdemir ile çok uyumsuzdu ayrıca canlandırdığı rollerde Türk halkının çok fazla seveceği karakterler değildi.

Durum böyle olunca yakışıklı oyuncunun hayranları artık onu kendine uyan bir partner ile güzel bir dram-aşk dizisinde izlemek istediklerini sıkça dile getirir oldu son dönemde.

Açıkçası Seçkin Özdemir dram-aşk dizileri ile kendini sevdirmiş bir isim. Özellikle kendine uyan partnerler ile yapmış olduğu çifte odaklı dram dizileri oldukça sevilmişti.

İzleyicide de bu yönde bir talep var son dönemde oldukça yoğun bir şekilde. Oyuncunun Dram-Aşk konulu bir dizide kendine uyan bir partner ile çift odaklı bir iş çekmesini istiyor herkes.

Sürekli çok farklı ve çoğu oyuncunun cesaret edemediği uçlarda gezen karakterleri oynayan Özdemir aslında bence haklı olması gereken bu ama ne yazık ki Türk halkı bu tür karakterlere ve dizilere ilgi göstermiyor benimsemiyor.

Umarım başarılı oyuncu fazla ara vermeden 2019 senesinin başlarında   izleyicinin istediği gibi bir proje ile ekranlara döner.

Çok potansiyeli olan ülkenin sayılı yeteneklerinden biri olan Özdemir izleyicinin onu görmek istediği tarzda işler yaparsa ben oyuncunun çok büyük bir sıçrama yapacağını düşünüyorum.

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..