Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Haziran '10

 
Kategori
Güncel
 

Şehitlerin önüne geçen IHH kimdir?

Şehitlerin önüne geçen IHH kimdir?
 

Son günlerde IHH için verilen bunca mücadeleden sonra şu soruyu sormadan edemedim. Hayatını kaybeden 9 kişi için yer yerinden oynarken, “Bu bir savaş sebebidir.” diyenler, bölücü terör kurbanı 30 bini aşan şehitlerimiz için ne yaptılar? Yıllardır örgütü besleyen ülkelerin başkanlarıyla kanka oldular ! Daha da ileri gidip KAK yani ABİ diye karşıladılar.. Örgütü besleyen Hristiyan Lobisi AB’ye girmek için “uyum paketi” adı altında her türlü tavizi verdiler. Bölücübaşı’nın İmralı’dan beyanatlar vermesine sessiz kaldılar… Utanç duyuyorum!

Tarih 4 Haziran 2010, 6 şehit 7 yaralı! 30 ilâ 45 saniye arasında kahraman oldular… Anaların yüreği yandı, şehirlerinde PKK protesto edildi. Hükümet kınadı, komutanlar saf tuttu cenaze namazı kıldı.. Bu kadar…

Er; Kerem Oğuz Erbay...

Er; Serhat Aslan...

Er; Erol Tavukçu...

Er; İsmail Kartal...

Er; Erhan Terletme...

Er; Ümit Akbulut...

Ruhlarınız şad olsun. Sizler sessiz sedasız Şehitlikte yatarken, üstlerine vazife olmadığı halde Gazze’ye yardım götürmeye kalkarken ölen 9 kişi için günlerdir meydanlarda on binlerce kişi Tekbir getirip, namaz kılıyor. Devlet özel uçaklar kaldırıyor. Dışişleri Bakanı, Sağlık Bakanı işini gücünü bırakmış havaalanında yaralıları karşılamak için bekliyor. Demek ki onlar sizden daha önemliymiş. İskenderun’da bizlerin vergileriyle beslenen Milletvekili’nin söylediklerini ibretle, dehşetle dinledik !”Artık bu savaş sadece Kürdistanda olmayacak. Kimse kızmasın. Gerçekler acıdır, acıtır. Bu mudur Başbakan’ın istediği. Savaşın tüm Türkiye’ye yayılması mıdır?” Buyrun size Kürt açılımı ! Pardon PKK açılımı !Sizlerin daha kanı kurumadan edepsizce gözdağı ve tehdit…Utanç duyuyorum !

Biz şu aralar, dindaş olmak dışında hiçbir bağımız olamayan Gazze’nin derdine düşmüş vaziyetteyiz. Oysa ki bütün Arap alemi ve Türkiye Halepçe katliamını, Irak’ta ki Müslümanların ABD tarafından katledilmesini, yıllarca Bosna’da insanların hunharca öldürülmesini sadece kınadı ve seyirci kaldı ! Onlar da Müslümandı. Eğer konu gerçekten insan katliamına son verdirmekse adama sorarlar bu güne kadar aklın nerdeydi ? Sen teröre 30 bin şehit verdiğinde nerdeydiler diye…

Gündemin tam ortasına düşen bu IHH kimdir nedir ( Internationale Humanitaere Hilfsorganisation.) ? Filistin'e yine çıkarma yapıyor Bu dernek sadece Türkiye’den değil Avrupa’dan da İsrail’e çıkarma yapıyor. Londra’dan da 4 gemi yolda. Almanlar şöyle açıklıyor: "Yahudi düşmanı, antisemitik kinle dolu bir Milli Görüş organizasyonu..." “One minute” devamı show yani. Dışişleri Bakanının söylediği gibi “Ortadoğu yeniden yapılanıyor.” Recep Bey’in de ağzına bir parmak bal çalmışlar İsrail üzerinden prim toplayıp padişah olacak!

Bir zamanlar Deniz Feneri, Türkiye'de kahraman ilan edilmişti... Basın insanları topluca bu derneğe yönlendiriyordu. Sonunda neler oldu ortada.. Deniz Feneri battı yerine IHH çıktı..

Almanya’da ki IHH ile Türkiye’de ki IHH ayrı tüzel kişilik. Ama biraz kafası çalışan herkes biliyor aynı olduğunu ! Alman Anayasayı Koruma Dairesi raporlarından bir bölüm; "IHH e.V., İslam Toplumu Milli Görüş'ün hem bir yan kuruluşu hem de etkilendiği bir organizasyonudur. (örgütüdür)" (2001 tarihli NRW raporundan)...

Şimdi dikkat ! Bu bilgilere Ali Gülen’in bir yazısından ulaştım.” Milli Görüş'le ilgili olarak Alman Polisi'ne bildiklerini anlatan A.V. isimli Berlinli bir eski Milli Görüşçü avukat şöyle diyor: "Islamic Relief, İbrahim El Zayat demektir. Yani IHH demektir.İnsanların paraların nereye harcandığını bilmedikleri bir yardım organizasyonudur. Buradaki oyun da Milli Görüş'teki oyunun aynısıdır." Tanik ifadesi, sistemin Deniz Feneri e.V. sistemi veya Milli Görüş'ün para toplama sistemi olduğunu vurguluyor. Bunlar Deniz Feneri e.V. kayıtlarında vardır. Almanya'daki Milli Görüş baskınları için de temellerden biri olmuştur. Kimdir bu İbrahim El Zayat biliyor musunuz? Milli Görüş felsefesinin ve para çarkının kurucusu Necmettin Erbakan'ın bacanağı... Yani baldızının kocası... IHH'nın başında ismen başkaları bulunuyor. Yönetiminde de...

16 Haziran 2009 günü Giessen'de yapılan toplantı öncesi NBKK (Netzwerks für politische Bildung, Kultur und Kommunikation e.V.) şu açıklamayı yaptı:

"Alman Anayasayı Koruma Dairesi raporlarına göre IHH, Milli Görüş organizasyonu ile bağlantılıdır. Giessen'deki Gazze ile ilgili toplantıyı düzenleyenlerden biri olan IHH 2008 yılında HAMAS örgütü ile yakın ilişkiye geçmiştir. Onların amacı ise İsrail'in yok edilmesidir."Aynı açıklama devam eder "İnsani yardım söylemi ile birleştirilen İsrail karşıtlığı ve antisemitik nefret, bu islamcıların bilinen bir yöntemidir. Bu insani yardım iki ayrı amaç güder; bir yanda günlük hayata ilişkin olan inanç birliği içindeki kardeşlere yönelik olanı; diğer yanda ise insanlık makyajıyla gizlenen nefret ideolojisidir."

İşte, İsrail ablukasını yarmak için harekete geçen konvoyun Avrupa ayağı budur!

“One minute” dan bu güne kadar geçen sürece baktığımızda İsrail sütten çıkmış ak kaşık olmamasına rağmen, Yahudilere karşı sistemli bir aşağılama politikası izlendiği gözle görülür bir biçimde ivme kazanıyor…Bu nedenledir ki IHH ‘nın iyi niyetli bir yardım derneği olduğuna inanmıyorum ! Ölen 9 kişinin benim 6 şehidimden daha önemli olmadığına inandığım gibi !

7.Haziran.2010

Nur Zeynep Çelik.

 
Toplam blog
: 347
: 1365
Kayıt tarihi
: 31.10.07
 
 

İstanbul 25 Temmuz : /… İşletme tahsil ettim. Özel ilgi alanım olduğu için 2 yıl Psikoloji okudum..