Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Efsane FB 1907 Baterist Metin

http://blog.milliyet.com.tr/efsanefb1907

02 Temmuz '18

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Seksi Bir Karna Sahip Olmanın Sırrı...

Seksi Bir Karna Sahip Olmanın Sırrı...
 

Hemen hemen her kadının başından geçmiştir; boy aynasının karşısında durulur, karın içeri çekilir, sonra da bırakılır...

Hele de kıyafetlerin daha ince olduğu sıcak ayların öncesinde, çoğu kadının şikâyet ettiği bölge karnıdır...

Bunun en önemli sebebi de belin hemen alt kısmında bulunan yağ hücreleridir...

Üstelik bunlar zaman içerisinde giderek çoğalıyor.

Peki, karnın sizi rahatsız eden görüntüsünden kurtulmak mümkün müdür?..

Uzmanlara göre, birkaç noktaya dikkat edildiği takdirde bu sorunun cevabı kesinlikle "evet".

Dümdüz, gergin ve seksi kıvrımlara sahip mükemmel görünen bir karna sahip olmak hiç de düşünüldüğü kadar zor değil...

Yeter ki ne yapacağınızı bilin.

Kış mevsiminin ardından başlayacağınız efektif bir egzersiz programına paralel olarak tam buğdaylı ekmek, patates, taze meyve ve sebze gibi lif zengini gıdaları mönünüze ilave edebilirsiniz...

Lahana, baklagiller ve madensuyu da aynadaki yansımanızı düzeltecek besinler arasında yer almakta...

Bütün bunlara ek olarak omurganın dikleştirildiği, omuz başlarının geriye atıldığı ve karın-popo kaslarının çalıştırıldığı bir duruş pozisyonu, mükemmel görünümün sırları arasında.



Gergin bir karın için şunlar yapılabilir:

Parmak uçlarınızla bağ dokunuzu güçlendirin: Karın bölgenize uygulayacağınız çimdik masajı kan dolaşımını harekete geçirirken, gerginleştirici kremlerin dokuyu güçlendirici etkisini artırır. Karın bölgesine sol kalçadan sağa doğru, sonra tam aksi yönde küçük çimdikler atarak bunu yapabilirsiniz.

Gerginlik oluşturun ve bunun kalıcı olmasını sağlayın: Düzenli yapılan hafif egzersizler karın bölgesinde etkili bir sıklık sağlayacaktır. 2 izometrik hareket size bu hususta yardımcı olacaktır:

* Dik durun, karnınızı olabildiğince içe doğru çekin, sırt ve popo kaslarının gerginliğini iyice hissedin. 20'ye kadar sayın ve gevşeyin. Aynı hareketi mümkün olduğu kadar çok tekrarlayın.

* Sandalyenin ucunda oturun. Bedeninizin üst kısmını sandalyenin arkalığına değmeden geriye doğru yaslayın. Bu esnada ayaklarınız yere sağlam bassın, karın kaslarınız gergin olsun. Bu pozisyonu olabildiğince muhafaza edin.

Detoks çaylarıyla metabolizmayı harekete geçirin: Detoks çayları bloke olmuş metabolizmayı ve asit bazlı gıdaların dengede tutulmasını sağlıyor. Vücuttaki fazla suyun atılmasını sağlayan yeşilçay, hazımsızlık konusunda da yararlı etkilere sahip.

Gerginleştirici kremlerle pürüzsüz bir cilt yaratın: Bilhassa karın bölgesinde etkili gerginleştirici kremler, yağ yakımını hızlandırıyor. İlk etkiler ürünü kullanmaya başladıktan 2-4 hafta sonra gözlenebiliyor.

 

 

 
Toplam blog
: 1907
: 3759
Kayıt tarihi
: 28.07.07
 
 

03 Şubat 1967 İstanbul doğumlu, romantik bir müzisyenim işte... Müzik, bateri, spor, Fenerbahçe, ..