Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Sen kimi kandırıyorsun Sayın Adnan Polat?

Sen kimi kandırıyorsun Sayın Adnan Polat?
 

Adnan Polat'ın ne kadar Galatasaraylı olduğunu tartışmaya gerek yok. Her ne kadar Fransız aristokrasisinin kokusunu koklamış bir beyefendi olsada kulüp yönetmek zor iştir.

UEFA kupasini kaldırdıktan sonraki en iyi kadroyu kuracaksın, dünyada popularitesi bu denli iyi bir hocayi takımın başına getireceksin, sezona en az en ezeli rakibin kadar iyi başlayacaksın ama bir gün kameraların karşısına geçip "temiz bir lig istiyoruz, kalecilerin hatalarından dolayi rahatsızız ve Bursaspor'un her Galatasaraylı gibi şampiyon olmasını istiyoruz" diyeceksin.

Sayın Adnan Polat: bana kalırsa siz her Galatasaraylı'nın ne istediğinden bile bir habersiniz. Unutmayın ki bu kaleci hatalarının en önemlisi bütün Galatasaray taraftarının gözleri önünde Ali Samiyen Stadında gerçekleşmiştir. Kaldı ki hatalı bir gol yemiş olsa bile Leo Franco'ya sahip çıkmamak ve onu kulüp ile ilişiği kesilecek konuma getirmek sizin kulüp yönetiminde yapmış olduğunuz milyonlarca hatadan sadece biridir. Hangi Galatasaray Lisesi ahlakı tek bir hatalı gol yedi diye bir futbolcuyu aşık olduğu yeşil çimlerden alı koymayı destekler size sorarım? Hasan Şas yıllar önce saha içersinde asabileşirken ve gereksiz kırmızı kartlar görecek durumlara düşerken asıl sebep takım arkadaşlarının gün ve gün yitirmiş olduğu Galatasaraylı ruhuydu. Korkarım ki sizin içinde bulunduğunuz eylemler ve de söylemlerin hiçbirisi bu ruhu tekrar canlandırmaya yetmeyecektir. Hiçbir kupada yer alamayacaksın, rakibin olarak dahi görmediğin Antalyaspor'a bile hem ligde hem de kupada maç kaybedeceksin, takım ruhunun son taşıyıcısı olan Servet Çetin'in eriyip yok olmasına göz yumacaksın, Hakan Balta'nın stoper oynatılmasına ve Caner'in her topu olumsuz kullanmasına seyirci kalacaksın, Galatasaray'ın geleceğini avrupa’dan getitirilen ama uzun süredir ilk 11'de sahaya dahi çıkamamış kiralık oyuncuların ellerine bırakacaksın, Nonda’ nın gidişine seyirci kalacaksın ve Galatasaray'ın başarısızlığını içine sindirip “Bursaspor’un şampiyon olmasını istiyorum” diye açıklamalarda bulunacaksın. Adama sorarlar "sen kimi kandırıyorsun sayın Adnan Polat?".

Saygılarımla,

Emre Karataş
 
Toplam blog
: 41
: 600
Kayıt tarihi
: 17.05.10
 
 

Merhabalar. Ben Emre Karatas. 28 yasinda bir İngilizce Öğretmeniyim. İyi bir futbol izleyicisiyim ve..