​ Seren Serengil'den bomba açıklamalar / Magazin / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '17

 
Kategori
Magazin
 

Seren Serengil'den bomba açıklamalar

Seren Serengil'den bomba açıklamalar
 

Ünlü sanatçı Seren Serengil, Anneler Günü'nü annesi Nevin Serengil ile birlikte Antalya'da kutladı.  Antalya'nın en çok ziyaret edilen alışveriş ve yaşam merkezi Migros AVM'de düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katılan Seren Serengil bomba açıklamalar yaptı. 
 
Annesiyle ilişkilerinden bahseden Seren Serengil, ""Annemin benden tek şikayeti; kendime göre bir eş bulamadım. Çünkü onun kriterlerindeki eş daha dünyaya gelmedi" dedi. 
 
SEREN'İN SEVGİLİSİYLE HENÜZ TANIŞMADIM
 
Bugüne kadar kızı Seren Serengil'in yaşadığı evliliklere sıcak bakmayan Nevin Serengil de bunun üzerine hayalindeki damat adayını açıkladı. Anne Serengil, "Ben yaşadığım sürece onun arkasında dağ gibiyim. Benden sonra da onun arkasında benim kadar sağlam duracak birini istiyorum" deyince büyük alkış aldı. 
 
Seren Serengil'in 3 aydır birlikte olduğu Özay Bakır ile henüz tanışmadığını söyleyen Nevin Serengil, "Tanışmadığım için hiçbir şey söyleyemem. Ancak tanıştıktan sonra bir fikrim olabilir" dedi. 
 
Bu sözler üzerine Seren de "Annem çok sevecek diye düşünüyorum. Çünkü çok efendi çok düzgün. O da çok iyi yetiştirilmiş bir çocuk" diye konuştu. 
 
HANIMLARA FORMDA KALMA SIRRINI VERDİ
 
Geçtiğimiz aylarda mide ameliyatı olan Seren Serengil, "Ameliyattan sonra çok zayıfladım. Suratım çöktü. Bu nedenle 4 kilo aldım. Böyle de kalsın istiyorum. Biz Türk kadınları yemek yemeyi seviyoruz. Size bir sırrımı vereyim. Canım hamburger istediyse yarısı yiyorum. Diğer yarısını 1 saat sonra yiyorum. Azar azar sık sık yerseniz kilo verirsiniz. Yemeğin yarısını tabaktan dökün. Bu şekilde ayda 6-7 kilo verirsiniz" dedi.  
 
MAGAZİNİ EN İYİ DEMET AKALIN VE CEM YILMAZ KULLANIYOR
 
Duymayan Kalmasın programıyla reytingleri alt üst eden Seren Serengil, "Programda her zaman doğruları savunuyorum. Bildiğimden şaşmam. Bana göre Türkiye'de magazini en iyi kullanan Demet Akalın ve Cem Yılmaz" dedi. Serengil, programının yazın Bodrum'da devam edeceğini de açıkladı. 
 
SİNEMA FİLMİ YAPACAĞIM
 
Serengil, "Bir dönem çok dizi yaptım. Hatta Emrah'la ikili olduk. Ancak şarkıcılık ağır basınca setlerden uzak kaldım. 3 gün önce bir sinema filmi teklifi aldım. Çok istiyorum. Yoğun bir dönemde olduğum için dizi yapmam çok zor" diye konuştu. 
 
MAYO TASARLIYORUM
 
Ticaretle de uğraşan sanatçı, "İnşaatlara iç tasarım yapıyorum. Ben tasarlıyorum, mimarlar çiziyor. Aynı zamanda bu yaz için çok güzel mayolar hazırladım. Taşlı, süslü mayolarımı yakında sizlerle paylaşacağım" diyerek yoğun bir dönemde olduğunu söyledi. 
 
AZERİ HAYRANI SEREN'İ AZERBAYCAN'A DAVET ETTİ
 
Antalya Migros AVM'yi hınca hınç dolduran kalabalık anne kızı alkış ve tezahüratlarla karşıladı. Azeri bir hayranı Serengil'e "Azerbaycan'a sizi çok seviyorlar. Lütfen oraya da gelin" deyince ünlü sanatçı, "Ben de çok istiyorum. İlk fırsatta mutlaka geleceğim" yanıtını verdi. 
 
Bir ara sevenlerinin yanına giden Seren Serengil, "Sizlerle bir arada olmak beni her zaman çok mutlu ediyor. Sizleri çok seviyorum. Yorumlarınızı her zaman dikkate alıyorum" dedi.  
 
Keyifli sohbetin yanı sıra şarkılarıyla da Anneler Günü'ne renk katan Seren Serengil'in şarkılarını yüzlerce kişi hep bir ağızdan söyledi. 
 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..