Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '08

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Sevgi nasıl kakaya dönüştü...

Sevgi nasıl kakaya dönüştü...
 

Siz kalbinizi yerinden çıkartıp verseniz de yaranamayabilirsiniz.


Aslında amacım sevgi üstüne klişe laflar etmek ve bildik şeyleri tekrar etmek değil. Sadece tıpkı Queen’in o meşhur şarkısında söylediği gibi “Too much love kill you” yani “Çok fazla aşk seni öldürür.” ü doğrulayan örnek bir hikaye anlatmak. Haa bu hikayeden çıkacak ana fikir “kimseyi sevmeyin” anlamına gelmesin tabiî ki… Sevin ama sevdiğinizi çok fazla hem belli etmeyin, hem de çok sıkmayın anlamında... Biliyorsunuz ki avucunuzdaki kuşu seviyorum diye çok sıkarsanız ölür ama çok gevşek bırakırsanız da uçar gider. Yani hassas bir denge tutturmak zorundasınızdır. Zaten hayat da dengeler kurma sanatı değil midir?

Adamın birisi eşini çok seviyormuş ve zaman, zaman bu sevgisini eşine göstermek için ona kendisi küçük ama içeriği büyük jestler yapmaya çalışıyormuş. Bir pazar sabahı eşine, içinde sevgi simiti, sevgi peyniri, sevgi reçeli, sevgi zeytini ve de sevgiden yapılma omlet olmak kaydıyla süper bir kahvaltı hazırlamak istemiş. Erkenden kalkarak daha eşi uyurken ona sevgi kahvaltısı hazırlamış. Hatta kahvaltının yanına sevgi gazetesi ve sevgi peçetesi bile koymuş ki masada her şey sevgiden ibaret olsun diye… İşte tüm bu hazırlıkları büyük bir sevgi ile yapmış ve eşinin uyanmasını beklemeye başlamış.

Eşi uyandığı zaman önce bu manzarayı görünce önce çok sevinmiş ardındanda büyük bir iştahla masaya oturmuş ve iki lokmada her şeyi yalayıp yutmuş. O kadar çok , o kadar çok yemiş ki, yedikleri midesinden bağırsaklarına baskı yapmaya başlamış. Karın ağrıları çekmeye başlaması ile birlikte kendini tuvalete atması bir olmuş. Hela kuburunu bir güzel dolduran eş, dönüşünde kocaya ne dese beğenirsiniz. “SEVGİN KAKAYA DÖNÜŞTÜ.” Artık varın siz düşünün kocanın halini. Sen kalk sabahtan beri sevgi dolu bir kahvaltı için koşuştur, kendini parala, her türlü ayrıntıya dikkat et... Ama SEVGİNİN SANA GERİ DÖNÜŞÜ KAKA OLSUN… Hanımlar siz siz olun eşiniz size küçük hediyeler aldığında veya küçük jestler yaptığı zaman, olayın KAKAYA dönüşmesine asla izin vermeyin. Diğer yandan da beyler, siz de sevginizi gösterirken aşırıya kaçmayın ki sonra hayal kırıklığına uğramayasınız.
YAZARIN HEM EDİTÖRE HEM DE OKUYCUYA NOTU: Sayın editör ve okuyucu, buradaki “KAKA” kelimesi bir küfür manasında olmamakla birlikte metamorfoz yapılmak istenmiştir. Kelimenin yüklendiği anlam; kötü söz, vırvır etmek vb. şeyleri ifade etmektedir.

 
Toplam blog
: 180
: 4439
Kayıt tarihi
: 01.08.08
 
 

Kısaca -Yaş Grubu Türkiye Triatlon Şampiyonu, Vegan Triatlet, Türkiye Triatlon Federasyonu Eski B..