Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '19

 
Kategori
Deneme
 

Sevgililer Günü

Bugün 14 Şubat. Yani Sevgililer Günü. Her tarafta günlerdir bu anlam yüklenmiş özel günün  hazırlığı vardı. Alışveriş merkezleri, mağazalar seyyar satıcılar ve daha nicesi bugüne hazırlandılar haftalardır. Bundan nasibini evli veya bekar erkekler de fazlasıyla aldı. Medyanın ve insanlarımızın bugünü özelleştirmesi sebebiyle sevgililer ve eşler kocalarından, nişanlılarından, erkek arkadaşlarından bir beklenti içine girdiler haliyle. Çünkü bugün Sevgililer Günü, o yüzden kendilerine sevginin göstergesi olarak hediye alınması gerekiyor. Bunun farkında olan sevgililer, kocalar çiçekçilere, kuyumculara ve hediyelik eşya satan mağazalara koştular.

Bu durumu abartıp cepleri yananlar oldu elbet. Hediye aldığı için el üstünde tutulanlar, almadığı için onca lafı yiyenler ve tabi bir de bu gün hiç umursamayanlar. Her haliyle rengarenk bir gündü doğrusu bugün. Hediye almak için kıvrananların hali görülmeye değerdi. Umarım bu kıvranmaya değecek güzel bir sevgililik, evlilik geçirirler. Eşler arasında böyle hediyeleşmelerin olması doğrusu beni çok mutlu ediyor.Üstelik bu hediyeleşmeler, eşler arasındaki sevgi bağlarını da güçlendirecektir muhakkak.

Yalnız bu konuda katılmadığım,tasvip etmediğim bir husus var. Hediye almak,hediye vermek ve bu günü sevginin, aşkın belirtisi olarak öne çıkarmak bana çok mantıklı gelmedi. Niye mi? Sevgin, aşkın günü mü olur?  Sevgiyi,aşkı bir günle sınırlandırmak geriye kalan günlere haksızlık olur kanımca.

Burdan Sevgililer Günü'ne karşı çıktığımı falan düşünmeyin sakın. Size tavsiyem sevginizi her gün,heran gösterin. Ve bunu yaparken de oldukça samimi olun. Sevdiğinizden bir tatlı   gülümsemeyi,seni seviyorum demeyi bir güne bırakmayın. Çünkü insanın her anı,her saniyesi çok değerlidir. Hele ki,sevgili konumundaki insanlar için bu daha da önemlidir. O yüzden sevdiğinizden sevginizi asla esirgemeyin. Bunu yapmak için illa pahalı hediyeler almanıza da gerek yok. Bazen sevdiğinize masayı toplarken yardım etmek, bazen de tatlı bir söz söylemek. inanın bunlar alacağınız hediyelerden daha değerlidir onlar için. O yüzden yüreğinde azıcık da olsa sevgi kırıntısı taşıyan herkesin Sevgililer Günü'nü kutlar, sevdiklerinizle mutlu ve güzel günler geçirmenizi dilerim. Sevgiyle kalın.

Necati DİLEK / 14.02.201 / NAZİLLİ
                    

 
Toplam blog
: 40
: 100
Kayıt tarihi
: 03.01.19
 
 

5 Nisan 1991 Aydın Sultanhisar doğumluyum. İlköğrenimi köyde tamamladım. Sonraki yıllar eğitim iç..

 
 
 
 
 
Toplam blog
: 40
: 100
Kayıt tarihi
: 03.01.19
 
 

5 Nisan 1991 Aydın Sultanhisar doğumluyum. İlköğrenimi köyde tamamladım. Sonraki yıllar eğitim iç..