Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Seviyor Sevmiyor dizisini bitirin artık.

Seviyor Sevmiyor dizisini bitirin artık.
 

Bir süre önce yeni bir dizi başladı. Her yeni başlayan diziye verdiğimiz imkan gibi ona da hak tanıdık ve ilk bölümünde seyretmek üzere televizyon başına geçtik Burcu ile. Seviyor sevmiyor adlı bir yapımdı.

Aman Allahım ne saçmalık. Sakar ,saç baş karışık bir kız ve onun çocukluk arkadaşının karşılıksız aşkı anlatılıyordu anladığımız kadarı ile. Yaz dizileri içinde pek seyredilecek yapım yok ama bu kadarı da çok fazla diye düşündük ve birinci bölüm bitmeden televizyonu kapatıp diziye veda ettik.

Ertesi günde dizi ile ilgili kapkara düşüncelerimi yansıtan bir yazı yazdım blogumda.

Daha sonraki günlerde bu dizinin Güney Kore'de çok meşhur bir yapımın ülkemize uyarlanmış hali olduğunu okuduk basından. She was pretty adlı bu dizi meğerse çok ilgi çekiyormuş Güney Kore'de.

Dün gece seyredecek dizi yoktu televizyonda. Daha doğrusu dizi var da bize hitap etmiyor. Baktık Seviyor Sevmiyor adlı dizi 5. bölümünü yayınlıyor. Daha önceki tecrübemizden akıllanmamış olacağız ki  seyredelim diye oturduk televizyon başına. Belki kız akıllanmıştır, sakarlığı geçmiştir diye diliyorduk bir yandan da.

Dizinin konusunun saçma geleceğını biliyordum ama gene mekan ve kıyafet izlerim diye düşündüm. Çünkü diziyi konu bakımından tutmazsak kıyafet ve mekan incelemesi ile vakit geçiriyoruz.,

Değişen hiç bir şey yok. Kız gene aynı sakar, aptal kız. Sanırım kadınlar da sakarlık çok moda son dönemde. Bir çok dizide rastlıyorum sakar kızlara. Erkekler çok beğeniyor galiba. Belki de erkekler kadınlar bizden daha sakar düşüncesini sağlamlaştırmak istiyorlar. Beyler kızmasın bana.

Bu sefer de 15.dakika bitmeden kapattık televizyonu. Anlayacağınız 15 dakika bile tahammül edemiyoruz.

Şimdi yapımcılardan ricam. Bu dizileri başka ülkelerden telif hakları ödeyerek satın almayalım. Biz aptal yerine konmak istemiyoruz. Doğru dürüst dizi yapıyorsanız yapın. 

Bir de Seviyor Sevmiyor dizisini bitirin bir an önce. Artık kızı güzelleştirir, birden akıllandırımısınız, yoksa esas oğlanı kör edip, aptallaştırımısınız .O sizin bileceğiniz iş.

 
Toplam blog
: 826
: 1068
Kayıt tarihi
: 26.04.11
 
 

Ben emekli bir iktisatçıyım. 21 yıldır bir sanatçı annesiyim. Küçük kızım klasik müziğe eğilim gö..