Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Şeytan'ın "Kutsal Damacana"dan aldığı intikam :)

Şeytan'ın "Kutsal Damacana"dan aldığı intikam :)
 

tecavüzcü gözünde damacana herhalde böyle bişidir :)


Damacana deyip geçmeyin hergün evimize misafir oluyorlar, küresel ısınmanın yüzünden temiz içme suyu bulamamanın yüzünden damacanalar her yerde boy göstermektedirler.

Damacana ile ilgili ilk komedi "Kutsal Damacana" ile oldu. Film, içinde kutsal su taşıyan ve Şeytan'ın üzerine serpilen yaklaşık yarım Damacana sudan adını almış. Damacananın içine kutsal su katılarak çoğaltılıyor ve bereketlenen 20 litrelik damacana sayesinde şeytan biraz dize geliyor.

Fakat geçenlerde gazetede okuduğum bir haber beni şaşırttı, adamın biri damacanaya tecavüz etmiş, zavallı damacana bir apartmanın köşesindekendisine reva görülen bu hayasız saldırı karşısında tamamen savunmasız bir şekilde bu işkencenin bitmesini beklemiş, etraftan hiç kimse zavallı damacanının plastikten gıcırtilarını ve çığlıklarını duyup yardımına da koşmamış. Tecavüzcü tecavüzünü gerçekleştirmeden önce, motorunun önünde getirdiği daha sonra kollarına aldığı pürüzsüs cilde sahip ölçüleri 15 90 90 olan damacanadan ağır tahrik olmuş.

Bu ağır tahrik şartları onun tecavüz suçunda bir indirim oluştururmu orasını bilemem.

Bu konu ünlü Cübbeli Hocaya sorulmuş "bunun günahı ne kadar?" diye, Hoca efendi fetvasında Damacanaya tecavüzün hafif şiddette bir günah olduğunu söylemiş, bu durum diğer damacanalar arasında korku ve infial yarattımı orası bilinmez ama bundan sonra damacanaların can güvenliği olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum, her an her yerde sapık biri tarafından boş bırakılan damacanalar, pet şişeler, tecavüze uğramasın diyorsanız damacanalarınıza, içi dolu yaz sıcağında yanınızda sakladığınız pet şişelerinize sahip çıkın yoksa sabahleyin damacananın içine birisinin artığı atılmış olabilir.

Eeee, bütün damacanaları kutsal görevler beklemiyor tabi ki.

Ben Cübbeli Ahmet Hocanın fetvasına katılamayacağım, suç suçtur, suçta ayrımcılık yapılamaz.

Ceza indirimi ve damacananın cazibesine, güzelliğine kapılma, prüzsüz cilde sahip olması ve çıplak olması gibi tahrik edici ama kanunca hafifletici nedenleride kabul etmek mümkün değil. Hem hepimiz o damacanalardan su içiyoruz, dolayısıyla bir damacanaya yapılan zulüm, saldırı tüm damacanalara ve hepimizin sağlığına yapılmış sayılır.

Ne malum tekrar doldurulmadan önce damacanaların iyice güzelce çalkalandığı?

Bence damacana tecavüzcüsüne en ağır cezayı vermek lazım, Müebbet. Hapiste tecavüzcülere iyi davranılmadığını duymuştum, bir damacana tecavüzcüsüne hiç acıyacaklarını sanmıyorum. Herkesin çoluğu çocuğu o damacanalardan su içiyor.

Toplum tuhaf sapıklıklarla dolmaya başladı.

Siz siz olun sakın kız gibi, son model, hele kırmızı lüks araba almayın.

Hadi aldınız diyelim, park ettikten sonra arabanızın egzos borusunun ağzını marketten aldığınız poşetle örtün (gerçi otoparkta herkes arabanıza bakar bakar güler ama olsun varsın, sapıklar tahrik olup suç işlemesinde, hem arabanızın namusuna halel gelmez, gerçi bu millet bu ilişkiden bir motorsiklet doğacağını bilse arabalarına tecavüze ses çıkarmaz ), yoksa her an başka bir sapık kız gibi arabanızı otoparkta kıstırıp hiçte hoş olmayan şekilde arabanızın egzosunu mahvedebilir. Ha egzosun kurumları temizlenir diyorsanız oda sizin bileceğiniz bi iş. Benim merak ettiğim şey acaba bu sapık doğuda bu suçu işlerse aracın sahipleri Namus cinayeti işler mi?

Saygılarımla

Ayhan Özcimbit

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..