Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

Show Tv'den dizi atağı! | 4 yeni dizi geliyor...

Show Tv'den dizi atağı! | 4 yeni dizi geliyor...
 

Sezonun en çok yenilik yapan kanalı Show TV malum.. Geçtiğimiz son 1-2 yılda ekonomik bir kriz yaşayan ve bu yüzden bir çok yapımını sonlandıran ya da eski dizilerine sarılan kanal bu sene eski düzenine dönmeye kararlı gibi görünüyor..

Show'un şu an 4 dizisi var : Bebek İşi , Benim İçin Üzülme , Pis Yedili , Her Şey Yolunda..

Aynı zamanda ; Ahmet Çakar sunuculuğunda yayınlanan Var Mısın Yok Musun ise pek parlak gitmiyor.. Sonu yakın gibi.. Eee format aynı , sunan garip.. Normal..

Her neyse..

Kanal Ekim ayı itibariyle kadrosuna 4 yeni diziyi daha ekliyor..

1- FİRUZE

Sezen Aksu'nun söylediği Firuze şarkısı hepimizin malumu.. Aksu'nun en çok sevilen şarkılarından.. Son günlerde Tarkan da söyleyince iyice sevilir oldu.. İşte bu şarkı ve hikayesinden hareketle yeni bir dizi başlıyor.. Ekim sonu Kasım başı gibi başlaması planlanan Firuze adlı dizinin oyuncu kadrosunda ; Ceyda Ateş , Fırat Çelik , Haluk Piyes, Ceren Hindistan, Engin Şenkan gibi isimler yer alıyor..

2-SEVDALUK

Bu dizinin haberini daha önce duymuşsunuzdur..

BKM yapımcılığında ; kadrosunda Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar gibi 2 ''üstad''ı barındıran bir Karadeniz hikayesi..Ayrıca uzun zamandır ekranda görünmeyen Devin Özgür Çınar'da kadroda yer alan bir diğer isim..

3- KARA PARA AŞK

Ay Yapım’ın yapımcılığını yapacağı ve Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat’ın senaryosunu kaleme alacağı  “Kara Para Aşk”ın yeni yayın döneminde Show TV’de ekrana gelmesi bekleniyor ama bu şu an net değil..Dizinin oyuncu kadrosu için Tuba Büyüküstün , Engin Akyürek , Zerrin Tekindor ve Kuzey Vargın’ın adları geçiyor. Dizinin yönetmeni ise Ahmet Katıksız olacak..

4-ADINI KALBİME YAZDIM

Focus Film’in yapımcılığını üstleneceği “Adını Kalbime Yazdım” dizisi...

Dizinin başrollerinde İpek Karapınar, Tolga Güleç, Serhan Yavaş, Meltem Miraloğlu, Erkam Aydar, Emel Göksu ve Sertan Erkaçan gibi isimler yer alıyor. Dizinin İstanbul çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı ve set ekibi çekimler için Mardin’e gitti. Dizinin Ekim ayında Show TV’de yayınlanması bekleniyor.

 

Görüldüğü gibi dizi skalasına 4 yeni dizi daha ekleniyor..

Göreceğiz kim ne kadar başarılı olacak..

Göreceğiz Show Tv reklamlarında dediği gibi ''Show '' yapabilecek mi ?

 

( Bilgi için televizyondizisi.com'a ve yazarı Furkan Söğüt'e teşekkürler.. )

 

koldasanil@gmail.com

twitter.com/koldasanil

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..