Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Show'un ''O'' dizisi finale gidiyor!

Show'un ''O'' dizisi finale gidiyor!
 

Geçtiğimiz yaz aylarını çok verimli geçiren ve üzerindeki kara bulutları büyük bir hızla temizleyen Show TV, yeniden karşısına çıkan bir kabus dalgası ile karşı karşıya kaldı. Perşembe günleri yayınlanan Asla Vazgeçmem dizisinin final yapmasının ardından o güne Deli Yürek çakması Cesur Yürek isimli diziyi koyan, İlişki Durumu Evli dizisinden beklediği reytingi alamayan, yaz sezonundaki şov yapan İçerde ve Aşk Laftan Anlamaz'ın düşüşüne engel olamayan ve yalnızca İçerde dizisi ile ayakta kalmaya çalışan Show'a bir darbe de pazar gününden geldi.

Dün akşam 7.bölümü ekrana gelen ve gençlik dizisi formatında izleyici ile buluşan Arkadaşlar İyidir dizisinin bir süredir devam eden inişli çıkışlı grafiği yine gündem konusu oldu. O Hayat Benim ve Seviyor Sevmiyor gibi iki sert rakibe bir de milli maçın eklenmesi ile rakip sayısı artan dizi bu yüzden ilk 10'un dışında kaldı. Dizi TOTAL grubunda 2.45 reyting ile 14., AB grubunda 2.16 reyting ile 12., ABC grubunda ise 2.67 reyting ile 10.olabildi.

Bir süredir devam eden bu düşüş durumu yüzünden nasıl bir hamle yapacağı ya da nasıl bir karar alacağı merak konusu olan Show TV'nin dizi ile ilgili sonlandırma kararı alabileceği konuşulmaya başlandı. Benzer durumlarda da hep ''final'' kararı çıkartan ve dizi harcama konusunda gözünü dahi kırpmayan Show TV'nin vereceği karara göre yapımın hareket edeceği söyleniyor.

Açıkçası dizinin hikayesi ve ulaşmak istediği kitle tamamen gençlik üzerine. E zaten televizyonlarımızda farklı farklı gençlik dizileri mevcut. Gençlerin ilginç aşk hikayelerinin peşinden koştuğu, aralarında garip entrikaların döndüğü falan hani. Bu modeller artık sıkmaya başlamışken, yeniden bu tarz bir yapım oluşturmak büyük bir risk. Riskin olumsuz sonuçlar doğurduğu da aşikar.

Yani Show önümüzdeki hafta dizinin yerine Güldür Güldür Show'un tekrarını koysun, reytinglerde ilk 3-4 içerisinde yer almazsa bende ne olayım. Durum bu kadar vahim yani.

ANIL KOLDAŞ

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..