Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Şike talep edilir mi?

Şike talep edilir mi?
 

hamamozu.org sitesinden temin edilmiştir


Şike talep edilirmi? Evet edilirmiş yeni öğrendik. Çok sevgili, saygı değer yazar - çizer kadromuzun talebini yerine getirmek boynumuzun borcu. Nasıl mı? Şöyleki Beşiktaş eğer son maçı olan Bursaspor deblasmanında yenilgi ile ayrılırsa taraflar arasında barış rüzgarları esermiş. Bursaspor kulübünün beklentisi ile yıllardır sürdürdükleri düşmanlık politikası birbirinden ne kadar da uzak öyle değil mi. Kendine bu süreçte bulduğu kardeş takımın mazisine bakmaksızın sergiledikleri davranış hiç hoş değil. Veli - Ali , Ali - Veli ne farkı var adama sormazlarmı.?

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş ile Çaykur Rize maçı sonrası Bursaspor küme düşmüş olması sebebiyle ortaya atılan iftiralara sadece popilizim denilebilir. Paçalarını kurtarmak isteyen yönetim kurulu üyeleri ve başkanları kendi durumlarını kurdukları takım ve aldık sonuçlar ile kurtaramayınca küme düşmüş ve bu iftirayı kendilerine kılıf olarak kullanıp taraftarlarını yıllarca kandırma yoluna gitmişlerdir. Güzide iki kulüp arasında yaşanan ve yaşanmaya devam edecek gerginliğin neticesinde oturmuş oldukları makamlardan durumu bıyık altından gülerek seyretmeye devam etmişlerdir.

Kardeş takım olarak ilan edilen takımın şampiyonluğun belirlendiği son hafta Galatasaray maçının 0-8 ile sonuçlandığını çok çabuk unuttuklarıda görülmektedir. Balık hafızalı spor severlere hatırlatmakta fayda var düşüncesindeyim.

Yazar çizer kadromuzun alt yapısının öncelikle Fenerbahçe ağırlıklı olduğu düşünüldüğünde ise son dönem yaşanan gerginliklerin aslında kendi ekmeklerine yağ sürmek olduğunu iyi bildiklerinden fazla bir eleştiri yapmamak gayreti içindeler.Kurdukları planlara adını daha önce hiç duymadığımız yöneticileride katmış olmaları gerçekten büyük bir başarı sayılabilir. Blog yazarı bazı arkadaşlarımızdan aldığım mesajlar doğrultusunda ortak kanaatin Fenerbahçe futbol takımının her yaptığını doğru, diğerlerinin yanlış olduğu düşüncesi kafalara yerleşmiş görülmektedir. Fair play ruhu ile Fenerbahçe futbol takımını ve taraftarını yan yana yazmak insan ruhuna ters gelmelidir.

Takdiri hakedenler listesinin başında takımını şampiyon yapmak adına her yolu mübah görenlerin ismi varsa Türkiye' de futbol temizlenemez fikrimin bu sezon daha bir sabitleştiğini itiraf ediyorum.

Saygılarımla

 
Toplam blog
: 56
: 642
Kayıt tarihi
: 07.09.09
 
 

22.10.1973 yılı Tokat doğumluyum. Antalya ililnde ikamet etmekteyim. Futbol, hayatımın en önemli ..