Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Nisan '10

 
Kategori
Futbol
 

Sıra sende...

Sıra sende...
 

antu'ya teşekkürler...


18 Nisan akşamı Kadıköy de oynanacak derbi ilginç olacak Fenerbahçe için. O akşam Fenerbahçe sadece şampiyonluk mücadelesi için sahaya çıkmayacak, ezeli rakiplerinin kutsal ittifakları karşısında bir kez daha üstün gelme mücadelesi verecek. Galatasaray ve Beşiktaşlıların karşılıklı sempatileri ve bunlarla ilgili kamu oyu araştırmalarının bu günlerde gazetelerde çarşaf çarşaf yayımlanması ilginçtir.

Camia olarak her iki saygıdeğer kulübümüzün de rakibe sagıyı öğrenmesi gerektiğine inanıyoruz. On yılı aşkın süredir Galatasaray, Fenerbahçe karşısında kaybetmeye nasıl alıştı ve de kaybetmeyi nasıl öğrendiyse, Beşiktaş da beşinci yılına girdiğimiz seriye bakıp yenilgiyi öğrenmelidir. Bu doğal üstünlüğü kabul edemeyerek, etkilemek gündem oluşturmak maksadıyla, TFF lilere, cepten sms gönderme çabaları yersizdir. Hele hele sms ile küfür etmeyi "aramızdaki samimiyet" diye açıklamak en yalın haliyle komik duruma düşmektir.

Beşiktaş bu komediye bir de pazar akşamı oynanacak maç sonucunu eklememeli ve henüz zamanı varken sahaya çıkmama kararı alarak hezimetten uzak durmalıdır.

 
Toplam blog
: 59
: 459
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

23.11.1977 doğumluyum, nüfus kağıdımdan belli olur memur çocuğuyum. Aslen Erzurumluyum. Evliyim iki ..