Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '07

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Şişme bebekten ne farkları var?

Şişme bebekten ne farkları var?
 

Tesaduf eseri televizyonda izledigim Suheyl Uygur`un sundugu eglence programında, genç ve güzel bayanların ilkokul öğrencilerinin kolaylıkla bilebileceği sorulara aptalca cevap vermeleri. Beni hem güldürdü hem düşündürdü. Bu bayanlar bu yaşa gelinceye kadar hiç mi gazete, kitap dergi ya da herhangi bir yayın okumazlar. Hiç akıllarına gelmez mi bu bilgilerin bir gün lazım olabileceği. Bu bayanlar bir gün evlenecekler ya da bekar kalacaklar, evli olup da çocuk sahibi olanların çocukları herhangi bir soru sorduklarında nasıl bilgilendirecekler çocuklarını. Böyle bir bayanla yatağa girmek şişme bebek ile yatağa girmekten farksızdır.

Şisme bebek gelismis ulkelerde erkeklerin cinsel ihtiyaclarina cevap veren, ici hava ile dolu plastiktir. Duygu haric bayanda olan uzuvlar sisme bebektede mevcuttur. Cinsel islevini yerine getirir ama sorulan sorulara cevap veremez. Onca omrunu bosuna harcamis, hicbir konuda bilgi sahibi olmamis olan bir bayanla ici hava dolu bir sisme bebek arasinda ne fark vardir.

Sisme bebek dedimde aklima geldi. Yillar once bir yazi okumustum bu konu ile ilgili olarak. Yurt disinda egitimini tamamlayan bir bey, ulkeye dondukten sonra buyuk bir sirkette genel mudur olarak calismaya basliyor. Bu beyin yurt disindan edindigi bir sisme bebegi var, mutlu bir sekilde yasiyor sisme bebegi ile birlikte, taaki bu konudan en yakin arkadasina bahsedinceye kadar. Oyle anlatiyorki aldigi zevki. Arkadasinin istahini kabartiyor, merakli arkadasi bir gunlugune istiyor sisme bebegi. Sisme bebegin sahibi kiramiyor arkadasini, verirken tembih ediyor yarin getireceksin diye. Sisme bebegin sahibi icin o bir gun gecmek bilmiyor. Ertesi gun bebegi odunc alan kisi morali bozuk sekilde geliyor arkadasinin yanina. Ne oldu diyor sisme bebegin sahibi anlattigim gibi degilmiymis. Ben birsey anlayamadim diyor arkadasi cunku sisme bebek patladi. Adam oyle abanmiski sisme bebege, kimbilir ne zamandan beri kadinla beraber olmamis. Sisme bebekmi dayanir o abanmaya. Morali bozuluyor sisme bebek sahibinin, hemen internetten siparis veriyorlar yenisi icin. Verilen siparis aradan bir sure gectikten sonra geliyor. Sisme bebegin sahibi bir turlu isinamiyor yeni sisme bebege. Sonunda icine kapaniyor, kimse ile konusmamaya basliyor. Bir sure sonrada bunalima giriyor.

Yanlis anlasilmasini istemem, benim sozum kafasinin icinde kisa yoldan unlu olmayi kucuk yasta kafasina koyup guzelliklerini paraya cevirmek dusuncesine sahip bayanlara ait. Bu tip bayanlarin beraber olabilecekleri erkeklerde kendi caplarindan farkli olmayacak tabiki.

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...