Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '12

 
Kategori
Futbol
 

Sivasspor- Fenerbahçe maçında gol sesi çıkmadı

Sivasspor- Fenerbahçe maçında gol sesi çıkmadı
 

Fotoğraf www.milliyet.com.tr adresinden alınmıştır.


 

Sivasspor ile Fenerbahçe zevkli mücadelenin sonunda 0-0 berabere kaldılar.

Maça Fenerbahçe hızlı başladı. Sarı- lacivertliler özellikle ilk 15 dakikada çok etkili oldular ve bu bölümde 2-3 net pozisyon yakaladılar.

Ardından Sivasspor maça ortak olmaya başladı. İlerleyen dakikalarda Sivasspor da 2 net pozisyon buldu. Özellikle Enaramo Fenerbahçe defansını oldukça zorladı. Ancak Sivasspor defansının da dağınık bir görüntü verdiği gözlerden kaçmadı.

Fenerbahçe ise ilk yarıda farklı bir oyun sistemi uyguladı. Cristian’ın kadroda olmadığı Fenerbahçe’de Caner ve Stoch da kulübedeydi. Her ne kadar Sow solda gözükse de kimi zaman Kuyt ile yer değiştirdiler. Hatta kimi zaman da sol bölgeyi Mehmet Topal doldurdu. Böyle olunca oyunun çoğu bölümünde Fenerbahçe Kuyt ve Sow ile rakip kaleyi zorladı.

Fenerbahçe ikinci yarıya aynı kadroyla başladı. Sow da bu yarıya yine sol kanatta başladı.

Sivasspor ise ikinci yarının başında yine Enaramo ve Atıf ile etkili oldu. Ev sahibi takım topu ileri göndermede daha becerikli olabilse daha ciddi tehlikeler yaratabilirdi.

Oyunun bu bölümünde iki takımın da etkili olduğu zevkli bir mücadele söz konusuydu. İki kalede de tehlikeli pozisyonlar yaşandı.

Aykut Kocaman 70.dakikada Caner- Mehmet Topuz ve Stoch- Alex değişikliklerini yaptı. Böylece Caner sola, Stoch sağa geçerken Kuyt da Alex’in pozisyonunu aldı. Aykut Kocaman böylece orta sahayı ayağa kaldırmayı düşündü. Rıza Çalımbay bu değişikliğe Grosicki ile cevap verdi. Bu değişiklikten sonra Grosicki sola geçerken Atıf da sağ kanada geçti.

85.dakikadaki Semih- Hasan Ali Kaldırım değişikliğinden sonra Caner sol beke Stoch da sol açığa geçti. Kuyt da sağa yakın oynamaya başladı. Semih her ne kadar Alex’in pozisyonuna geçse de takım 4-4-2’ye yakın bir oyun oynamaya başladı.

Fakat bütün bu değişiklikler ve iki takım oyuncularının çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve bu zevkli mücadele 0-0 sona erdi.

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..