Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '11

 
Kategori
Köpek Bakımı
 

Sokak Köpeklerine Uyuz tedavisi.

Sokak Köpeklerine Uyuz tedavisi.
 

Onlar derlerini söyleyemezler ,biz anlamalıyız...


İnsanların değer görmediği ülkemizde hayvan haklarından bahsetmeyi lüks ve gereksiz görenlere karşı, şöyle demek geliyor içimden; Bu dünya gezegeninde eko sistemde insanın dışında da canlılar var, onların da yaşam hakkı var, biz insan olmanın gerektirdiği sorumlulukla, diğer canlılara da sahip çıkmak, yeryüzünde huzur içinde yaşamanın yollarını bulmak zorundayız. 

İlacın adı "Efektin" pembe haplar, sosis ya da etin içine sarılarak sokak köpeğine yedirdiğinizde uyuz hastalığından, çektiği ıstıraptan, sıkıntıdan kurtuluyor hayvan. 

Aslında belediyeler köpeklere yalnızca göstermelik küpe takacaklarına, gerçekten ilgilenseler bu kadar gariban hayvan sokaklarda perişan kalmaz. 

Lutfen yalnızca köpeklere değil, kedilere, kuşlara, tüm diğer hayvanlara önem verelim, onlar da canlı, yaşama hakları var. 

Yemeklerin çöpe atılması yerine plastik bir tabakta sokağa bırakılabilir, bir kap su, bir lokma yiyecek istedikleri bu, bir de onları sevecek şefkatli bir el ile dünya onların olur, zor değil . 

Yardım edelim, aynı Var'dan var olmuşuz dünya kimseye kalmaz diyor Aşık Veysel, paylaşalım, sevelim, dürüst ve samimi olalım. 

Sağlıklı canlılar, eko sistemde huzur ve mutluluk yayarlar, içinde bulunduğumuz nefret, merhametsizlik ve kötülük sadece acı ve umutsuzluğu desteklemekten başka bir işe yaramıyor.... 

Bir adım !!! 

 

 

 
Toplam blog
: 258
: 2037
Kayıt tarihi
: 09.11.06
 
 

Ben İngilizce öğretmenliği yapan yurdum insanıyım. Yalnız öğrencilerim yetişkin arkadaşlar. Devlet m..