Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

09 Ekim '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sokak Modası: Fular Bağlamaları

Sokak Modası: Fular Bağlamaları
 

Tehdit büyük! Eşarp ve fularlar boğazımızı sıkmaya geliyor. Direnen kesimin stili çıplak kalıyor!

Bohem akımı birkaç sezondur fırtınalara yol açtı. Bu fırtınaya da herkes hep bir yerlerden katıldı. Kiminin kolu çarptı, kiminin gözü değdi; fakat boheme ayak uydurmayan kalmadı.

Hemen şimdi bir aksesuar düşünün: kiminin tüm samimiyeti ile beline dolanan, kimisinin başının üzerinde taşıdığı, kiminin koluna giren, kimin de boynunda beslediği... Hayal bu ya, hepsine birden yüksek sesle fular deyin. 

Boğazlar Düğüm Düğüm

Sonbahar geldi, fular mevsimi açıldı. Renkli, desenli fular modelleri artık tüm kombinin tamamlayıcısı rolünü üstlendi. Boğazların düğümlendiği ılık havalara veda etmeden, renkli seçimleri ile günlük kombinleri hareketlendirmek oldukça kolay. Yapmanız gereken fuları ortalamak ve olabildiğince boynunuza sarıp, düğümler atmak. 

fular bağlama yöntemleri

At Omzuna

Fular bağlamaları denildiğinde tabii ki sadece boğaz sıkmakla iş bitmiyor. Yaratıcılığı biraz akışına bırakmak da farklı bir tercihi beraberinde getiriyor. Sıkıya gelemeyenler fular modellerini omuzlardan aşağıya sarkıtıyor ve ortaya cool bir stil çıkıveriyor. Tabii bu fular bağlamaktan ziyade sarkıtmak demek daha doğru bir sonucu da çıkarıyor.

fular bağlama yöntemleri

Sar Çantana

Havanın koşulları her an değişmekte. Sabah saatlerinde serin,öğlen güneşinde bunaltıcı, akşama doğru da soğuk olan havaya ayak uydurmak yaratıcılığı da geliştiriyor. Sabah boynunuzu koruduğunuz fular modelleri, öğlen saatlerinde çantanızın yeni aksesuarı olabilir.

fular bağlama yöntemleri

Tut Boğazını 

Henüz bir balıkçı yaka kazak giymek nasip olmamış olabilir. Hatta fular trendine kapılıp bunu ertelemek bile isteyebilirsiniz; fakat ertelemeye gerek yok. Boğazlı bir kazak giymeniz fular takmaya engel teşkil etmez. Biraz abartmak da kimseye zarar vermez. Sonuç tartışılmaya açıktır.

fular bağlama yöntemleri

Belindeki Kemer Olsun

Bir renk farklı yansımalar getirir her zaman ve bu da hayata daha da enerji verir. Bu sene moda olan kemerler bazen yerini fularla devrediyor. Bu devir hayata renk, renk de hayata farklı yansımalarla geri dönüyor. Abartıdan uzak durmak ümidiyle...

fular bağlama yöntemleri

Kolye Niyetine

Fularlar kolyeye dönüşüyor. Aksesuar rüzgarına kapılan payına düşeni alıyor. Düğümler sıkı, boğazlar açık, kimine göre süs, kimine göre ise hiçbir anlam ifade etmiyor.

fular bağlama yöntemleri

Bir fular ve birden ayrı kullanımı ile bambaşka bir görünüme kavuşuyor. Sade bir tişört üzerine kullanıldığında renk katan ayrıntı, birden kombinin en göz alıcı detayına dönüşüyor. Bazen de sade bir elbisenin iddiasını artıyor. Yani kısacası sokak stilleri fular modelleri ile yeni sezonda çevresini renklere buluyor.

Sokak modası  ve trendler hakkındaki fikirlerimi ve önerilerimi blog adresim -modaviki- üzerinden de takip edebilirsiniz.

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..