Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 

03 Mart '13

 
Kategori
Futbol
 

Sow'lu Fenerbahçe ve Niang'lı Beşiktaş derbisini, Olcay'ın son saniye golü belirledi

Sow'lu Fenerbahçe ve Niang'lı Beşiktaş derbisini, Olcay'ın son saniye golü belirledi
 

Webo'nun attığı gol sonrası hakem Mete Kalkavan'ın ofsayt kararı yanliştı, pozisyonda ofsayt yoktu.


Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında İnönü Stadyumu'nda oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında ki derbiyi Olcay'ın son saniye golü belirledi.

Beşiktaş'ın golleri Dk. 20 Kuyt (kendi kalesine), Dk. 61 Niang ve Dk 90+3 Olcay Şahan'dan geldi. Fenerbahçe'nin golleri ise 24. ve 63. dakikada Sow'dan geldi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, 3-2'lik Fenerbahçe zaferinden sonra, '' Son dakika da maçı kaybediyoruz da kazanıyoruz da, futbol böyle bir şey. Oyuna çok kötü başladık ve 25 dakika hiçbir şey yapmadık. Golü yedikten sonra toparladık. İkinci yarının belirli böllümlerinde hızlı çıkan bir Beşiktaş izlettirdik. Biz yüreğimizle oynuyoruz.'' derken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ''Söylenecek fazla bir şey yok, bugünlük bu kadar yeter, Beşiktaş'ı tebrik ederim" dedi.

Webo'nun attığı gol sonrası hakem Mete Kalkavan'ın ofsayt kararı(nizami goldü), Fenerbahçeliler'in halen unutamadığı ancak devre arası transferinde Beşiktaş'a gelen Mamadou Niang'ın (bu sezonki ilk golünü eski takımı Fenerbahçe'ye attı) gole sevinmemesi, Emre ve Aykut hocanın röportajı kısa tutması, Beşiktaş'ta Niang ve Fenerbahçe'de Sow'un performansları maça damgasını vurdu.

Aykut hocanın maçın 73. dakikasında Cristian ve Meireles'i çıkarıp, Mehmet Topal ve Caner'i oyuna almasına karşılık olarak, Samet Aybaba'nın Veli-Oğuzhan değişikliği ile maça müdahalesi yerindeydi.  Aykut hocanın eleştirilmesine neden olan nokta, oyuncu değişikliklerinin (73. dakikasında Cristian ve Meireles'i çıkarıp, Mehmet Topal ve Caner'i oyuna alması gibi...) Fenerbahçe'ye hiçbir katkılarının ve futbol şansının olmamasıdır. (Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın dediği gibi, '' Son dakika da maçı kaybediyoruz da kazanıyoruz da, futbol böyle bir şey..'') 

 
Toplam blog
: 77
: 603
Kayıt tarihi
: 28.12.12
 
 

Lisans, Serbest, Mesleki konular ve mevzuat değişiklikleri  ''İnsanın en büyüğü, en yüksek mevkid..

 
 
 
 
 

 
Sadece bu yazarın bloglarında ara