Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '09

 
Kategori
Güncel
 

Sözde Ermeni Soykırımı

Sözde Ermeni Soykırımı
 

Obama


Sözde Ermeni Soykırımı

Ermeniler Türk bayrağımızı yaktı…

Ermeniler tüm dünyada eylemlere başlayarak Türkiye Cumhuriyetine kinlerini kustu.

Tüm dünya Ermenilere kapılarını açarak bu eylemlere destekçi oldu.

ABD başkanı B.Obama sözde Ermeni Soykırımını tanımaya devam ediyor hala.
Türkiye Cumhuriyeti tek millet iki devlet olduğu Azerbaycan’ı bu yolda yalnız bıraktı.

Sadece Azerbaycan’ı yalnız bırakmakla değil kendi milletine de ihanet etti.

Devleti yönetenler Davos’la övünürken kendi ülke meselelerinin neresindeler…

Ermenilere ve emperyalist devletlere kızamıyorum. Başta sunduğum ana notlar Ermenilerin fırsatlar verildiğinde neler yapabileceğini gösteren tablolardı. Yani anlayacağınız bu soykırım safsatası tanındığında yarın nelerle karşılaşabileceğimizi düşündüren portreler. Bunlar yaşanırken asıl ülke meselesi olan bu durumda sessiz kalan hükümetimizden dolayı ve bu hükümeti iktidar yapan halktan dolayı neyi savunacağımı şaşırmış bulunmaktayım. Davos lideriniz kendi ülke meselelerinin neresinde diye soru sormak geliyor içimden.

Sözde Ermeni soykırımı tanındığında bu sessizliğim devam edeceğini sananlar aldanıyor olacaklardır. Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyet’i gençleriyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün Bursa Nutkunun Gençliğe Söylevindeki bize atamız tarafından vasiyet bırakılan şu sözleri unutmadık;

TÜRK GENCİ İNKILÂPLARIN VE REJİMİN SAHİBİ VE BEKÇİSİDİR. BUNLARIN LÜZUMUNA, DOĞRULUĞUNA HERKESTEN ÇOK İNANMIŞTIR. REJİMİ VE İNKILÂPLARI BENİMSEMİŞTİR. BUNLARI ZAYIF DÜŞÜRECEK EN KÜÇÜK VEYA EN BÜYÜK BİR KIPIRTI, BİR HAREKET DUYDU MU: BU MEMLEKETİN POLİSİ VARDIR, JANDARMASI VARDIR, ORDUSU VARDIR, ADLİYESİ VARDIR... DEMEYECEKTİR. HEMEN MÜDAHALE EDECEKTİR. ELLE, TAŞLA, SOPA VE SİLAHLA... NESİ VARSA ONUNLA ESERİNİ KORUYACAKTIR. POLİS GELECEKTİR, ASIL SUÇLULARI BIRAKIP SUÇLU DİYE ONU YAKALAYACAKTIR, GENÇ, "POLİS HENÜZ İNKILAP VE CUMHURİYETİN POLİSİ DEĞİLDİR" DİYE DÜŞÜNECEK FAKAT ASLA YALVARMAYACAKTIR. MAHKEME ONU MAHKÛM EDECEKTİR. YİNE DÜŞÜNECEK: "DEMEK ADLİYEYİ DE ISLÂH ETMEK, REJİME GÖRE DÜZENLEMEK LÂZIM..." ONU HAPSE ATACAKLAR; KANUN YOLUNDAN İTİRAZINI YAPMAKLA BERABER, BANA, İSMET PAŞA'YA, MECLİS'E TELGRAFLAR YAĞDIRIP HAKSIZ VE SUÇSUZ OLDUĞU İÇİN TAHLİYESİNE ÇALIŞILMASINI, KAYIRILMASINI İSTEMEYECEK... DİYECEK Kİ: "BEN İNANÇ VE KANAATİMİN İCABINI YAPTIM. MÜDAHALE VE HAREKETİMİZDE HAKLIYIM. EĞER BURAYA HAKSIZ OLARAK GİRMİŞSEM, BU HAKSIZLIĞI MEYDANA GETİREN SEBEP VE AMîLLERİ DÜZELTMEK DE BENİM VAZİFEMDİR..."

İŞTE BENİM ANLADIĞIM TÜRK GENCİ VE TÜRK GENÇLİĞİ...

Mustafa Kemal ATATÜRK

 
Toplam blog
: 20
: 488
Kayıt tarihi
: 17.11.08
 
 

Kocaeli Üniversitesi İzmit Meslek Yüksek Okulu Muhasebe bölümünü okudum. Sene olarak bitirdim ama..