Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '17

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Spiritüel Uyumlamalar Modası

Spiritüel Uyumlamalar Modası
 

Eski dönemlerde derin bilgiler ve sırlar ehil olmayanlardan gizlenerek, bir üstat tarafından sadece ehil olanlara inisiyasyon yoluyla öğretilirdi. Ne olursa olsun gerçek bilgiyi bilenler arasında, sistem aynı şekilde ilerliyor. Bilginin sindirilebilmesi, anlamlandırılabilmesi için ehil olmak şarttır. Günümüzde Spirituellik adı altında çıkan akımlar, asırlar boyu sessizce aktarılmış bu derin kadim bilgileri isteyen herkese verdiklerini ve bu konularda ehil olduklarını iddia ediyorlar. Bir kaç haftalık sertifikasyon programlarıyla simyacılık, şifacılık, dna (mavi kopya) aktivasyoncusu, geçmiş yaşam blokajı (regresyon) terapisti vb isimlerde uzman olduklarını söyleyip sertifikalar veriyorlar. Çağlar boyunca cemiyetler içinde gizli tutulup,  zorluklarla saklanıp günümüze kadar getirilmiş kadim bilgiler, halka ve bu sertifikasyon programı yapan sözde spirituellere hiçbir zaman verilmemiştir. Belli üstatlarca aktarılan simya bilgilerinin tarihte hiçbir zaman bir okulu veya toplu eğitimi olmamıştır ve gerçekte günümüzde halen böyledir.  Özellikle bu moda haline gilmiş akımlar son yıllarda yurtdışında yayılarak, Türkiye’ye de sıçradı. Gnostik olmayan ve üstadlarca seçilip bilgi aktarımı yapılmamış bu kişiler, bir kaç haftalık sertifikasyon programlarıyla ortaya çıkıp, kullandıkları sözde enerji terapi teknikleri ile inisiyasyon yaptıklarını iddia ediyorlar. Gerçek inisiyasyon yada üst benlikle temas ritueli bir Gnostik (Kahin) , Frekans müziği çalan ve arka planda alanı kontrol eden olmak üzere üç tecrubeli insan tarafından yapılır. (bkz.dmt seansı)

Bu tür sözde uyumlama saçmalıklarını verenler, gerçekte spiritüel öğretileri ayaklar altına almıştır. İnsanların spiritüel öğretilere özellikle de alternatif tıbba ve kadim bilgilere karşı inancını kaybedip, önyargılı olmalarına sebebiyet vermiştir.

İnsan ruh, zihin ve beden olarak bir bütündür . Her insanda geçmiş yaşamlara ait blokajlar, karmik blokajlar ve bilinç altı travmaları mevcuttur. Ancak bu spiritüel çalışma yaptıklarını iddia eden kişilerin kullandıkları tekniklerle  akaşik kaydın çözülmesi, karmik temizleme veya mavi kopya DNA aktivasyonu mümkün olmamaktadır. Bu işer sözde spirituel çalışma yapan kişilerin söylediği gibi kolay olup, bir sonuç veriyor olsaydı; Amerika’da kadim bilgilere vakıf kişiler bu konular ve çalışmalar için NASA’da seçilmiş 9 spirituel bilim insanının geliştirdiği  quantum biofeedback sistemini kullanıyor olmazlardı. İnsanın binlerce yıldır ruhunda taşıdığı akaşik kayıtlara frekanslar yardımı olmadan girip kayıtları temizlemek, düzeltmek ve yeniden programlamak söz konusu değildir.

 Shemuel Bensusan

 
Toplam blog
: 12
: 505
Kayıt tarihi
: 06.10.17
 
 

Oyun Kurucu ..