Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Haziran '09

 
Kategori
Basketbol
 

Sportmenlik

Sportmenlik
 

Bu sene Futboldan istediğini alamayan Fenerbahçe, diğer branşlara yöneldi.

Voleybol takımları şampiyon olmuştu. ( erkek ve bayan).. Bayan basket doğuştan şampiyon. İkibinli yılların kraliçeleri işbaşındaydı. Son defa, sıra erkek basket takımına geldi. Bunda da şampiyon olunca Fenerbahçe çok önemli bir olaya imza atacaktı.

Son 2 senenin şampiyonu Fenerbahçe Ülker, bana göre Fenerbahçe erkek basket takımı bu sene üst üstte 3. kez şampiyon olmak istiyordu. Finalde Efes Pilsenle karşılaşacak, Efes te buraya geldiğinde benim de beklemediğim bir anda Galatasaray'ı yendi. Bu defa Galatasaray'ın yeneceğini düşünmüştüm. Gelelim asıl konuya: Bu maçtan önce Fenerbahçe’nin 3. şampiyonluğunu engellemek isteyen Efesliler maç fiyatlarını arttırdı. Fiyatları arttırarak Fenerlilerin gelmemesini sağlamaktı. Daha önce görülmediği gibi küfürler ettiler. Hani Fenerbahçe Denizli’de şampiyonluğu kaybetti ya. Aynı onun gibi bir ortam yapmağa çalıştılar. Herhalde Denizli maçından dolayı cesaret edemediler ve finalin ilk maçı düzgün geçti. Bi tek sahaya konfeti atıp maçı soğatacaklardı. Yapamadılar. Futbolu kirletenler, basketi de kirletmeye çalışıyorlar. Hatta başardılar da..

Gözünüz aydın. Basketbol da elden gitti. Sıra hangi sporda?.

Efes maçtan önce maçı gerip, sahaya yabancı maddeler atmayı sağlayarak sportmenliği yok ettiler. Bravo(....!) Efes yönetimine.

Not: Sanki diğer klüpler de Efes’e baskı yapıp ne yaparsan yap bu Fenerbahçe'yi şampiyon yapma diye baskı yapıyor olabilirler. Bu ihtimale %90 onay veriyorum.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..