Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '12

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Şu sadakat dedikleri

Şu sadakat dedikleri
 

Her insanın en çok konuştuğu ve sonuçsuz kalan mevzudur sadakat... Kimsenin yüzde yüz bilemeyeceği, Allahla kul arasında kalan bir konudur sadakat. Türkiye'de erkeklerin en doğal karşıladığı, hatta hak olarak gördüğü bir davranıştır aldatma.. Öyle bir noktaya gelmişiz ki, aldatmayan erkekler kılıbık ve aptal olarak algılanıyor. Ballandıra ballandıra gecelik kaçamaklarını anlatıyorlar birbirlerine.. Üstelik daha daha derin detaylarına girerek..

Bu iğrençlik öyle doğallaşmış ki sokakta biraz dekolte giymiş tüm kadınlar ve kızlar  potansiyel 'manita adayı' olarak kabul edilmektedir.

Başka boyuttan da değerlendirmek gerek tabi mevzuyu.. Elbette herkes dilediği gibi giyinmekte özgürdür. Ancak bazı hemcinslerimiz cinsellikten başka verileri olmadığını cümle aleme göstermek istercesine öyle bir giyiniyorlar ki, bayan olarak ben gözlerimi alamıyorum o abartılı, fırlamış, hotlemış dekoltelerden...

Tabi ki bunlar erkek iradesinin saf dışı kalması için geçerli mazeret olmaz. Ancak kadınların kendini cinsel meta olarak görmelerine ve göstermelerine de karşıyım. Kültürel, sosyal vasıfları yoksun insanlar ancak böyle yapar diye düşünüyorum. Bu gruba başına örtü takıp küp gibi boyanan, daracık  etekle sahte tesettür sergileyen garip canlılar da dahil tabi.

Unutulmamalıdır ki her ortamın  kıyafeti farklıdır. Plaj kıyafetini Halk otobüsünde giyerseniz bedelini ödersiniz. Gerçeğimiz bu.. İşinize gelirse..

Herkes zekasını, kültürünü, ahlakını giysileriyle sergiler. Fakirlik ya da zenginli asla ölçüt değildir. Hiç bir şey de aldatmanın mazereti olmaz.

Beğenmediğiniz kişiyle yaşamayın. Aldatan aldanır. Siz bu hataya düşmeyin.. Bedelini vicdanınızla ödersiniz. En ağır bedeldir, vicdanı olanlar için...

 
Toplam blog
: 47
: 434
Kayıt tarihi
: 25.12.10
 
 

Her şeyin anlamsızlaştığı, çarpıklaştığı günleri dehşetle izliyorum. Çocuklarımın geleceği  için ol..