Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 

08 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Süper Kupa, Trabzonspor’un oldu

Süper Kupa, Trabzonspor’un oldu
 

Geçen sezonun Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Trabzonspor, İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Süper Kupa için karşılaştılar.

Teofilo'nun üç golüyle gülen taraf, Trabzonspor oldu.

Trabzonspor ve Bursasporlu taraftar kusura bakmasın, böyle maçlarda 3 Büyüklerden biri olmayınca veya maçlar onların arasında oynanmayınca, maçların tadı tuzu olmuyor. Buna spor medyasının ilgisizliğini de eklemek gerekiyor.

3 Büyüklerin arasında olmayan maçlar medyada o kadar yer bulmuyor.

Ayrıca, bir yanlışa da değinmek de yarar var. Trabzonspor ve Bursaspor’un ismi geçince, Anadolu takımı deniyor, Kupaların Anadolu’ya gelmesinin sevincinden bahsediliyor.

Bu Anadolu takımı lafı içine niye Fenerbahçe alınmak istemiyor?

Fenerbahçe, bölge olarak düşününce Anadolu’da değil mi?

Yani aslında Anadolu takımı denirken İstanbul’un 3 Büyüklerinin dışındakiler denmek isteniyor.

Maç nasıldı?

İlk yarıda sarı kartlar havada uçuştu. Bursaspor, daha etkili oynadı; gol pozisyonlarına girdi. Ancak ikinci roller değişti,

Trabzonspor fırtınası esmeye başladı.

Trabzonspor seyircisi, geçen yılın suskun golcüsü Teofilo'nun art arda üç golüyle coştu. Bursasporlu taraftarlar üçüncü golden sonra, evlerine gitmeyi düşündüler.

Bursasporlu futbolcular, şampiyonluğun sarhoşluğu içinde gözüktüler bana. Trabzonspor’un katkısıyla gelen Şampiyonluk yükü, onlara ağır gelmiş durumda olmalı.

Trabzonspor’u tebrik ederiz.

 
Toplam blog
: 287
: 1147
Kayıt tarihi
: 13.07.10
 
 

1960 Ankara doğumluyum. Bir kamu kuruluşundan emekliyim. Yazmayı ve okumayı bir yaşam tarzı sayarım...

 
 
 
 
 

 
Sadece bu yazarın bloglarında ara