Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ekim '12

 
Kategori
Güncel
 

Suriye ile savaş başladı...

Suriye ile savaş başladı...
 

Suriye ile savaş başladı...

Daha doğrusu bizişm Suriye'ye saldırmamız için gereken şartlar oluşturuldu. Hadi bakalam hayırlı olsun. PKK yönetiminin Kandil dağında yaşadığı, oradan sızarak binlerce insanımızı öldürdüğü ortada iken, bizim hükümetimizin meclisimize başvurarak şu teröristleri yoketme izni istediğine şahit değiliz. Güvenlik birimlerimiz adeta savunma perdesi arkasına geçmiş gelen terörist saldırılarını püskürtmeye çalışıyor.

İş Suriye'nin teröristine geldiğinde durum değişiyor. Hemen PKK nın katlettiği insanlarımız için toplanmasına gerek görülmeyen meclis, Suriye teröristleri söz konusu olunca toplantıya çağırılıyor, savaş izni isteniyor.

NEDEN?...

Suriye ordusunun bizim ülkemize saldıracağına çocukları bile inandıramazsınız. Kaldı ki kendileri de böyle bir niyetlerinin olmadığını söylüyor. Akıl da bunun olası olmadığını söylüyor. Lütfen düşünelim. Hem vahşi batı, hemde ülkesindeki teröristlerle uğraşan ve çok zorlanan Suriye birde neden Türkiye'ye saldırsın? Akıl, bize bomba atanların o bölgedeki bizimde oluşmasında büyük katkılarımız ve yardımımız olan teröristlerin bizi savaşa çekme oyunu olduğunu gösteriyor. Çünkü biz savaşa girmezsek Suriye ordusu karşısında teröristlerin direnme gücünün kalmadığı haberleri geliyor.

EVET,

Sanırız bunca hazırlıktan sonra en kısa zamanda Türk ordusu Suriyeye girecek.

PEKİ NE OLACAK?...

•Anında tepki olarak İran ve Rusya doğalgazı kesecek, kış geldiğinde donacaksınız.

•Enflasyon hızla yükselecek ve borçla yaşayan ekonomik dengeler allak bullak olacak.

•Bütün turizm ölecek, o sektörden geçinenler aç kalacak.

•Fırsatı ganimet bilen PKK azacak ve ordunun kendi üstlerine gelmesini sağlamaya çalışacak. Böylece Birleşmiş Milletleri devreye sokup, Türkiye'nin bölünmesini sağlayacak.

Başka ülkeye saldırdığımızda başımıza gelmesi kesin olan binlerce melanetten sadece bir kaçını dile getirdik.

Şimdi bu yazıları okuyanlar, “bunları bizim hükümetimiz bilmiyor mu” diye sorabilirler. Bu sorunu n cevabını aklı balik, reşit olmuş her Türk vatandaşı kendi vermelidir.

Şu kesin ki artık kapını n eşiğine gelinmiştir ve çıkılırsa dönüş yoktur.

İzmir 2012

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..