Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '14

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor/ Ego patlaması Survivor’a yakışmadı! Sahra Işık kim?

Survivor/ Ego patlaması Survivor’a yakışmadı! Sahra Işık kim?
 

Sahra Işık ünlü olmak için ne ararsan yapmış!


Gördük ama böylesini yaşamamıştık!

Aynı fikirde olduğumuzu sanıyorum, adada bir adap bozukluğu aldı başını gidiyor. Dilimizin, yabancı dillerle bozulduğu yetmiyormuş gibi bir de argodan, anlamını yitirmiş sözcükler ile Gönüllüler adası, her iki adada da ego savaşlarının fiziksel şiddete dönüşmesine ramak kalmış tavırlar, kadın olduğunu unutan bıçkın kısım, kışkırtan konuşmalar bölünmüş hısım…

Anlayacağımız ne ararsan var. Bunun yanında yarışma dışında ılımlı tavırları ile Duygu, Serenay, karakterli tavrıyla Samanta gün geçtikçe taraflarını çoğaltıyor. Yarışırken amazon, yarış bitince de hanımefendi olan 3 kadın gerçekten çok seviliyor.

Kaybedenler listesinin başına Turabi ve Sahra yazılmıştı, şimdi de Akın ile Merve eklendi. Bu ikililerden bir aşk masalı beklentimde var. Sahra’nın güce sırtını dayayarak finali göğüsleyeceğini sandığını daha önce yazmıştım. Survivor Panorama’yı izliyorsanız geçen akşam adadan elenen Toro Büfe’nin sahibi Ekrem de aynı savda konuştu. Turabi’nin egosuna tavan yaptırıp, esip-gürlemesinin sebebi olarak Sahra’yı işaret etti. Demek ki adanın içinden de dışından da hanımefendi hemen fark ediliyormuş, ama keşke başka türlü fark edilmeyi akıl edebilseydi.

Dün akşam Samanta’nın takım olmak, birlik olmak adına sıkıntılarını dile getirirken ki yumuşak sesinin üzerine Sahra’nın “bak bakalım kafanda patlatmıyor muyum?” diyen sesi gök gürültüsü kıvamında düştü. Hiç yakıştı mı?

Sahra Işık, Survivor adasına gitmeden önce; Salon Voleybolu ve Beach Volley oynamış, modellik yapmış, 2013 Best Model of Turkey yarışmasına katılmış, Malezya’da Türkiye’yi temsil etmiş ama biz hiç birini hatırlamıyoruz. Fakat bizim aklımızda yerini Survivor adasına yakışmayacak bir ağız dolusu sözle hatırlayacağız. Ünlü olmak Gönüllüler adasının yarışmacıları arasında hedefi ise Sahra bu üne kavuştu. Ne kadar sevildi, o kısmı da sizlerin beğenilerinize kaldı!

Bakalım, Sahra hedeflediği başarıya bu tavırları ile varacak mı? Bence bir ara Turabi’de yürüttüğü strateji sonucunda adadan Sahra’yı gönderenler arasına katılacak. İşte o an Sahra’nın bittiği an olacak! Belki o an Sahra’nın aklı başına gelecektir.

Bu sinirli durumun açlığın başa vurduğu anlar olduğunu pek sanmıyorum, çünkü daha ilk günden başlayan hır-gür açlığın değil egonun evde bırakılmadan geldiğinin göstergesi. Turabi’nin bıçkın manileri, Merve ve Sahra’nın öfke kontrollerinin olmaması, Akın’ın adamına göre muamelesi, Ahmet Dursun ve İsmail Baki’nin dedikodu ile adam doldurma yeteneklerinin tavanı delip geçtiği 2014 Survivor’da başka yerde rastlamayacağımızın altına imzamı atarım.

Hayatta imzalarınızın kalıcı olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..