Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '14

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor/ savaş şimdi başlıyor!

Survivor/ savaş şimdi başlıyor!
 

Geceyi yolda geçirince kayıttan izleyebildim yeni bölümü. Aman Allah'ım, ben yokken neler olmuş? Birinin sevmediği ot ininin dibinde biter ve Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı söylemleri aynı gecede ekranda yer almış.

Duygu, Akın'dan kurtulalım derken bir de baktık ki hem Akın, hem de Sahra yanıbaşında hem de takım olmuşlar.

Ahmet Dursun, her zaman ki gibi mantık adamı formunu korudu ve Tolga'nın daha fazla işe yaradığını düşünerek listesindeki 2. sırayı yani Duygu'yu yazdı. Birinci sırayı bildiğiniz gibi Eda almıştı ve adaya veda etmişti. Aslına bakılırsa bu konudaki tutarlılığı ile dikkatimi çekti.

Duygu'nun adını yazanlardan birinin Akın olduğunu gördük, ikinci olsa olsa İsmail Baki'dir. Kankası Ahmet Dursun'u mu dinledi yoksa o da "aklın yolu birdir ve en zayıf halka Duygu" diye mi düşündü? 

Gecenin en hayal kırıklığına uğrayanlar listesinde iki isim vardı: Akın ve Duygu. Hiç akıllarına kendilerinin gideceği akıllara gelmemiş bile, yazık! Şu "Tolga'dan kurtulalım!" mantığı bir anda Akın'ın ayağına dolandı ve kişisel gıcıklığı ile eksi puan toplayan Gökhan'dan başkası Tolga ismini yazmadı. Demek ki Tolga hem adada seviliyor hem de yarışmalarda o kadar da eksik olmadığı gözlemleniyormuş.

Turabi, "halkın sevgisini kadına saygı" ifadeleri ile gene kazandı, Sahra ve Müge, Akın'ına kavuştu! Turabi'nin Gönüllülar adasına Tolga ve Duygu'yu istemesi aslında bana çok samimi geldi. Ezildikleri yan adadan görünen Duygu ve Tolga ikilisi en azından Turabi'nin kanatları altında biraz daha huzurlu olurdu.

Şimdi adalar gerçek anlamda birleşene kadar Gönüllüler adası güç olarak eşitliğe yaklaştı. Tabi bunu Duygu değil, Akın sağladı. Gönüllüler adasının Survivor adayları ve başarılı oyuncuları ; Turabi, Yiğit, Sahra ve Akın'dan oluştu. Diğer taraftan Ünlüler adasının Survivor adayları ve başarılı oyuncuları; Ahmet Dursun, Gökhan, Merve, Tolga ve Serenay oldu. Aslında bir eşitlenme sağlandı sayılır ama ödülleri kadın oyuncu performansları belirleyecek gibi görünüyor. Bu da Ünlüler adasının Serenay ve Merve ile tartışmasız önde olduğunu gözümüzün içine sokuyor. Yarışma performansı olarak erkekler Gönüllülerde biraz daha güçlü olsa da son söz kadın oyuncuların olacak.

En önce 4 kişiye inecek takım sanırım gene Gönüllüler olacak, çünkü kadın oyuncularından bir tek Sahra full performans gösteriyor. Benim asıl korkum Turabi ile Akın arasında bir kavga olması ve Turabi'nin Berna gibi diskalifiye olması yönünde. Tilki Akın Ünlüler adasından gelirken Kürkü yüzdürmemek pahasına Ünlüler adasında mı bıraktı, yoksa Gönüllüler de bu kürkü Turabi'ye yüzdürecek mi?

Akın'ın iki lafından biri "yemek" konusu olduğu için Gönüllüler adasında pek de aradığını bulamayacak gibi, buradaki kızlara da az ye karnım aç diyebileceğini hiç sanmıyorum. Kaybettiği 15 kilo sadece açlıktan değil kas yoğunluğunun fazlalığından da kaynaklanıyor. En ufak bir harekette daha fazla kalori harcamak zorunda kalan vücudu haliyle 15 kiloyu 2 ayda adaya gömmüş. Yoksa Ünlüler adası diğer adaya kıyasla hiç de aç kalmadı.  

Neyse ki bu akşam ada partisiyle 3 Adam'ı izleyerek bol bol güleceğiz ve savaş yarına kalacak. 

Hayatta savaşsız yaşamanız dileği ile...

www.televzongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

#EnBaşarılıDiziYazarı@eceer6 yazarak twitterdan beni seçildiğim adaylıkta destekleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..