- Kategori
- Yetenekler
Survivor eziyeti

Ada yarışmasında yarışmacılara eziyet edilmeye devam ediyor. Haftalık 15-30 bin Tl'lik ücretler karşığında hem kariyerlerini bitiren hem de saçma sapan arışmalarla eziyet edilen insanları sürekli olarak izliyoruz televizyonlarda.
İzlerken de çocuklarımıza bak kızım böyle hırslı olacaksın, böyle güçlü olacaksın diyor çocuklara akıl veriyoruz.
Oysa gerçek başka ve yapılan prime time insanlara ben yaptım oldu eziyetinin izlenmesinden başka bir şey değil.
Bilgiye dayanmayan hiçbir yarışma yarışma değildir ve tamamen yarışmacıların ve insanların kullanılmasına yönelik bir sonuçtur.
Bazılarının dünyadaki görevi ve misyonu da toplumu aptallaştıran ama aynı zamanda da büyük para hayallerine kapılmalarını sağlayarak sadaka zihiyetinibeynimize sokmaktan başka bir şey değildir.