Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '14

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor sürprizi!

Survivor sürprizi!
 

Seversiniz, sevmezsiniz kişi seçimine kalmış, ama başarısı tartışılamayacak kadar büyüyen yarışma Survivor için geri sayım başladı! Acun Ilıcalı’nın yardımsever kimliğini göz ardı da etmeyelim istiyorum. Acun Ilıcalı’nın bağış toplayarak yapımına ön ayak olduğu Türkiye işitme ve konuşma Rehabilitasyon Vakfı (tiv)ait bir de okul var, vakıf aslında bizim de yardımlarımızı bekliyor.

Vakfa Tel: 0 216 688 58 45(46-47) numaralarından bağış yapabilirsiniz.

Şimdi konumuza dönelim… Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor her yıl büyük bir heyecanla beklenmekte ve takip edilmektedir.2013 Yılının birincisi Hilmi Cem olurken 2014 yılında kimlerin olacağı ise merak konusu olmaya başladı.

2014 Survivor’ı için sorular ardı ardına geliyor: Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Survivor yarışmacısı ne zaman hangi kanalda başlayacak? Acun Ilıcalı'nın yeni sezon yarışma programında anlaşmalar başladı mı? Survivor yarışması ne zaman başlayacak? Geçen sezon büyük bir ilgiyle izlenen programda yarışma anları bir hayli eğlenceli keyifli ve çekişmeli geçmişti. Bakalım şimdi nasıl olacak…

Yarışmaları ve ada hayatı izleyenleri  ekranlara kilitlemeyi başarıyordu. Kulislerde söz edilen isimleri daha önce de yazımda vermiştim: Duygu Bal kesin isimdi. Halen kulislerden çeşitli isimler yükseliyor. Acun Ilıcalı, Panama'da yapılacak Survivor için 2012 Türkiye Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu'na teklif yaptı. Londra Olimpiyatları'nda 800 metrede 1. seride en önde koşarken aşil tendonundan sakatlanan milli atlet Merve Aydın'la da el sıkıştı. Ünlü yapımcının son bombası ise 1990'lı yılların ünlü popçusu Burak Kut… Kut'un teklife "Evet" dediği iddia ediliyor.

Asıl haber değeri olansa Acun Ilıcalı’nın “O Ses Türkiye, jürisini Survivor’da yarıştıracağım” demesiydi. Survivor yarışmasının konusu açılması üzerine jüri üyeleri Gökhan Özoğuz'un yarışmacı olması için Acun'a baskı yapıldığı ortaya çıktı.

 “Kumun altına yiyecek bir şeyler sıkıştırırsan Survivor’a katılırım.” diyen Gökhan'la ilgili krize Acun Ilıcalı 'Tüm üyeleri Survivor’ın bir bölümünde yarıştıracağım' diyerek noktayı koydu.

Bir de bu kulvarda O Ses Türkiye jürisini yarışırken görelim de gülmekten ölelim!

Survivor- O Ses bölümü oldukça komik geçecek, kesin! Yakında yarışmanın tam ve gerçek kadrosu açıklanacak, biz de merakla bekliyoruz doğrusu…

Hayatta merak edenleriniz bol olsun dileği ile…


TÜRKİYE İŞİTME VE KONUŞMA REHABİLİTASYON VAKFI (TİV) HAKKINDA;

0-6 yaş işitme engelli çocuk ve aile eğitim merkezi 2008 yılında, Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği "yoksa rüya mı" televizyon programının destekleri ile hizmete girmiştir.

Eğitim Merkezi'nde; 0-3 yaş arası işitme engelli çocuklara ayda 12 saat bireysel ve grup eğitimleri, 3-6 arası işitme engelli çocuklara ayda 40 saat bireysel ve grup eğitimleri,  7- 18 yaş arası işitme engelli çocuklara ayda 20 saat bireysel ve grup eğitimleri, aile eğitimleri verilmektedir.  

Sağlık taramaları, uygun işitme cihazı temini, gıda ve giyim yardımları, konuşma terapisti ve eğitim odyologları tarafından rutin takipler, sosyal etkinlikler yapılmaktadır.
 
Şu an 109 işitme engelli çocuk ve ailesine tüm bu hizmetler ücretsiz olarak verilmektedir.

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 


 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..