Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '20

 
Kategori
Güncel
 

SUUDİ ARABİSTAN AMBARGOSU!

Suudi Arabistan Türk mallarına 1 Ekim’den itibaren uyguladığı ambargoyu genişletecekmiş. Hacılara ambargo yok ama söz konusu Türk malı olunca giremez. Neden Türk Hacıları nakit para girdisi sağlıyor, Türkiye’ye ekonomik yönden mal alınca para gidiyor da o yüzden olmasın.

Bu denli düşmanlığın nedeni nedir diye düşünüyor, düşünüyor bulamıyoruz. Ölülerine milli yas ilan ediyor yaranamıyoruz. PKK’ya alenen destek sağlıyorlar Peygamberimiz hürmetine susuyoruz ama yeter artık. Bunlar nasıl dindaş, bunlar nasıl Müslüman?

Ünlü bir şarkıcı var hani diyor ya: İslam’ı Müslümanlardan öğrensem kesinlikle Müslüman olmazdım. Bunlara bakınca birçok insanın aynı şeyi düşündüğünden eminim. Bu tür düşüncenin gelişmesi için içerden de sağ olsun birçok kardeşimiz destek oluyor ya ne diyelim? Kimi dindar olup Türkiye’ye cihat ilan (Kaplan) eder, kimi vergi vermemek için devleti kâfir ilan eder, kimi darbe yapmaya kalkışır. Sahi neden bu milleti böler, dilim dilim parçalarsınız. Elbette suç sizde ama bir o kadar da sizin peşinizden adam yerine koyup gidenlerde!

Sözü tekrar Suudi Arabistan’a getirirsek, nereden nereye. Bin yıl öncesinin gerisine düşmüş bir fikir dünyası, köleliğe dönmüş bir İslam. Sözde hepsi Müslüman, Müslüman kanından beslenen vampirlerden başka bir şey değiller aslında. Sizi gidi emperyalist uşakları, batının cıvık oyuncakları. Görünüşleri, kendileri yaptıkları ne varsa yalan. Olur mu böyle Müslüman? Olursa böyle olur İslam Dünyası. İnsan bunları ve yaptıklarını görünce gerçekten böyle bir ümmetin içinde hayal kırıklığına uğruyor, böyle bir ümmetin arasında ne işim var diyesi geliyor, İslam’ı birazcık bilmese…

 
Toplam blog
: 2271
: 163
Kayıt tarihi
: 15.10.14
 
 

Bugünün doğrusu yarının eğrisi, dost görünenler düşman ve herşey aslında zıddı olabilir. Büyük ih..