Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '11

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Tarhanadan müstehcenliğe giden kısa yol

Tarhanadan müstehcenliğe giden kısa yol
 

Pişmiş müstehcen tavukla bir restoranda bir âdem yalnız kaldığında ne yapar acaba? Gizli kamera çekim lazım. Üstüne bir de Hanımgöbeği tatlısı gelirse masaya yiyen ne yapsın.


ŞOK ŞOK ŞOOOKKKK !!!
Pişmiş müstehcen tavuk hemcinsleri tarafından kınandı!!!
+18 haber...

Geride bıraktığımız hafta Hürriyet Pazar ekinde Civan er tarafından verilen ‘’ Tarhun ve Tarhanalı Tavuk’’ tarifindeki kızarmış tavuk resmi bir bayan okur tarafından müstehcen bulunmuş. Bir yemek resminde ilk bakışta müstehcenlik gören bir kadının  ruhsal durumu ve cinsel yaşamı araştırmaya değerdir belki.

Çiğ tavukların başına gelmedi kızarmış tavuğun başına gelenler. Sizi gidi yelloz tavuklar sizi...  Solaryuma girip soyunup dökünüp çıkmayın böyle  gazete köşelerinde. Olan var olmayan var, et but yerinde, birilerinin iştahı kabarır, bir yeri şişer sonra. Öyle görünüyor ki kabarmış da.

Dervişin fikri neyse zikri odur derler ya, Hanımgöbeği veya Vezirparmağı tatlısı yiyenler ya da Dilberdudağı adlı tatlıyı yiyenler de tahrik oluyor mu acaba?

Koyuna, keçiye, köpeğe tecavüz edenler, tavukla ilişkiye girenler, eşo gelinlerle ilk deneyimlerini yaşayanlar hatta oturduğu banka tecavüz ederken sağlık sorunu yaşayıp 112 acil’i arayanlar hâlâ varsa bu toplumda aslında çok da şaşırmamalıyız  böyle bir bakış açısına.

Pişmiş müstehcen tavukla bir restoranda bir âdem yalnız kaldığında ne yapar acaba? Gizli kamera çekim lazım. Üstüne bir de Hanımgöbeği tatlısı gelirse masaya yiyen ne yapsın.
Bu bir dizi senaryosu konusu bile olur böyle giderek  muhafazakârlaşan bir toplumda ve reyting rekorları bile kırar.

Hayata nasıl ve nereden bakarsanız öyle görürsünüz. Tavuğun tavuk gibi görülebilmesi bile bu kadar zorken yakında yılbaşı gecesine yönelik cinsellik çağrıştırıcı, iç gıcıklayıcı iç çamaşır ve renklerle dolacakken vitrinler, millet aya gidiyormuş, mars'ta su bulunmuşmuş kime ne. TV’de hemen hemen her dizide, filmde cinsel istismar, çarpık aşk ve seks  ilişkilerinin, tecavüzlerin izlendiği ve sayelerinde reyting rekorları kırılan bir toplumun üyelerinden  çok sağlıklı olmalarını ve olayları ve görüntüleri çarpıtmamaları, kendi fantezilerini katmamalarını beklemek zor elbette.

Konuyu burada Mü ananızın sözü ile noktalayıp yüksek huzurlarınızdan çekileyim artık.

Mü ana sözü: pişmiş aşa su katılmazsa pişmiş tavuğa da yan gözle bakılmaz.

Haber: kümes ve mutfak muhabiri

 

Müşerref ÖZDAŞ

 

 
Toplam blog
: 59
: 676
Kayıt tarihi
: 13.09.09
 
 

10.06.1961 Kütahya-Simav doğumlu. Tüm eğitim hayatı İzmir'de geçti. 1982 E.Ü.Fen Fakültesi Biyolo..