Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ocak '17

 
Kategori
Ekonomi - Finans
 

Tasarruf yaparak yatırımlarımızı arttıralım

Tasarruf yaparak yatırımlarımızı arttıralım
 

Geçmişten günümüze paranın önemi giderek artmaya başlamıştır ve şu anda paranız olmadan rahat bir yaşam sürmeniz mümkün değildir. Bu yüzden son zamanlarda insanların büyük kısmı hayatında en önemli şey olarak parayı görmektedirler. Sizler de benzer bir durumdaysanız ve paranız sizin için ilk planda olmasa bile çok değerliyse bunu nasıl arttırabileceğinizi ya da elde tutabileceğinizi düşünmelisiniz.

Evet, insanlar parası olursa her şeyi elde edebileceğini düşünüyor ancak bazen durum tam da terse dönebiliyor. Yani para mutluluk getirir mi? Sorusu burada bazen çelişkiye uğruyor. İlk olarak paranıza sahip çıkabilmek ve paranızı ihtiyacınız olmayan şeylere harcamak yerine tasarruf ederek paranızı yavaş yavaş biriktirmeye başlayabilirsiniz. Bu para gün geçtikçe birikirken orada boş durması yerine bu parayı değerlendirmeyi de düşünebilirsiniz. Yeni açılan bir sektörde korkusuzca risk alarak giriş yaparsanız ve bu işte kendinizi kanıtlarsanız para kazanmak sizin için hiçte zor olmayacaktır. Ancak siz pek istihdam olmayan sektörlere yani kurumaya yüz tutmuş sektörlere yönelirseniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın para kazanmanız bir hayli zor olacaktır. Zekice çözümler bularak kısa yoldan para kazanan insanları da incelemek aynı zamanda inandığı bir işe çok emek veren ve onun yolunda hayatını bile hiçe sayarak zengin olan ve para kazanan insanları da incelemek gerektiğini düşünüyorum.

Teknoloji çağını yaşadığımız için sizin yapacağınız işte teknolojiyle paralel olarak ilerlerse sizin ve işiniz açısından çok etkili olacaktır. İnsanlar eğer sizin verdiğiniz hizmete ulaşmakta sıkıntı çekiyorsa bilin ki siz bu işten köşeyi dönemeyeceksiniz ve istediğinizi elde edemeyeceksiniz en önemli şeylerden birisi belirttiğimiz gibi teknoloji çağına uygun olmasıdır. Paranızın boş durması yerine küçük ve riski az olan yatırımlar yapabilir ve paranızı katlayarak kazanmaya devam edebilir ve bu sayede hayatınızı daha güzel hale getirebilirsiniz. Bunları yaparken önemli olan paranızın güvende olması ve sizlerin içinize sinerek bu işi yapmanız olacaktır.

 
Toplam blog
: 7
: 571
Kayıt tarihi
: 23.12.16
 
 

Uşak Üniversitesi Bankacılık ve Finans Öğrencisi ..