Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Nisan '19

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Tatlı Bir Telaş: Düğün

 Düğün...Her gencin hayalini süsleyen tatlı fakat bir o kadar da yorucu bir telaştır. Yorgunluğu, yapılacak işlerin çokluğundan ileri gelir. Neler yok  ki bunun içinde. Gelinlik alınacak hop dükkan dükkan dolaş,mobilyalar alınacak hop gezmeye devam. Davetiyeler bastırılacak arkadaşlardan fikir al, aileye danış, karar ver yok yok beğenmedik sil baştan yeniden bakalım. Öyle bir yere bakmakla olmaz bu işler. Farklı farklı yerlere bakın ki aradaki fiyat farkını ve kalitesini öğrenin. Hata kaza uyduruk bir şeyler almayın,yaptırmayın. Ne de olsa gelin damat evi olacak. Bu sizin en mutlu gününüz olacak, onun için her şeyin mükemmel olması gerekiyor.Öyleyse durmak yok, çarşı pazar gezmeye devam.

Tam benim dediğim niyetteyseniz okuldan sonra size durmak yok. Eve gelip daha tam soluklanamadan hemen çarşı pazar dolaşmaya devam edeceksiniz. Çünkü evlenecek birisinin evde durması miskinlikmiş. Bunu yaptıysanız her türlü tribe hazırlıklı olun. Yok hiçbir şey yapmıyorsun, yok evlenme niyetinde değilsin sen falan filan. Siz daha olayı anlamadan suçlu ilan edilmişsinizdir. Hayırlı olsun. Kafanız rahat(pek mümkün değil ama) olarak günlerinizi geçirmek niyetindeyseniz hiç itiraz etmeyin. Nişanlınız, sözlünüz ne isterse onu yapın. Çünkü kadınların düğün konusunda hiç affı yok, her fırsatta burnunuzdan getirirler bilesiniz.
 
Bu yollardan yeni yeni geçen birisi olarak size tavsiyem: Bu anların tadını çıkarın. Eşinizle, nişanlınızla ufak tefek sürtüşmeler, tartışmalar ve hatta işin içinden çıkamamalar olabilir elbette. Ama yaşadığınız tüm bu sıkıntılar sizin evliliğinizin başlangıcı olacak ve kısa süre sonra son bulacak. O hayalinizi kurduğunuz mutlu yuvaya bu yollardan geçeceksiniz. Öyleyse keyfini çıkarın. Evlilik hazırlığı yapan tüm çiftlere kolaylıklar diler, bir ömür boyu mutlu olmalarını canı gönülden temenni ederim. 
18.04.2019/ Nazilli
 
 
Toplam blog
: 40
: 100
Kayıt tarihi
: 03.01.19
 
 

5 Nisan 1991 Aydın Sultanhisar doğumluyum. İlköğrenimi köyde tamamladım. Sonraki yıllar eğitim iç..

 
 
 
 
 
Toplam blog
: 40
: 100
Kayıt tarihi
: 03.01.19
 
 

5 Nisan 1991 Aydın Sultanhisar doğumluyum. İlköğrenimi köyde tamamladım. Sonraki yıllar eğitim iç..