Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '14

 
Kategori
Güncel
 

T.C. batmak üzere... Basireti bağlanan Başbakan ve AKP Hükümeti derhal istifa etmelidir!

T.C. batmak üzere... Basireti bağlanan Başbakan ve AKP Hükümeti derhal istifa etmelidir!
 

T.C. batmak üzere… Basireti bağlanan Başbakan ve AKP Hükümeti derhal istifa etmelidir!

30 Mayıs 2013 akşamı Gezi Parkı Olaylarını başlatan ‘masum’ ve ‘yalın’ ‘çevreci’ yaklaşımı ile sadece 6 adet ağacını kurtarmak isteyen bir avuç çevreciye savaşa susamış cilalı taş devri kabileleri gibi ‘orantısız şiddet’ uygulayan Başbakan ve AKP Hükümeti girdiği ‘türbülans’ sonucu baş aşağı çakılmak üzere

Bir yıla yakın süredir Başbakan Erdoğan kendi çıkardığı veya çıkmasına neden olduğu ‘siyasal’ ve ‘sosyal’ hatta ‘dış politika’ çalkantılarıyla çok güçlükle yol almaktadır.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, artık; ‘anlayış’ ve ‘kavrayış’ sezgisi ‘dumura uğramış,’ ‘vizyonu’(ileri görüş) zayıflamış, ‘dikkati’ dağılmış, ‘sağduyusunu’ yitirmek üzereolan ‘basiretsiz’ bir devlet adamı profili sergilemektedir.

Gerçekleri görebilmekten uzaklaşan Başbakan Erdoğan, T.C. Devleti’ni Akdeniz’in derinliklerine düşürmemek için son ‘pikesini’ yapıyor.

CumhurbaşkanıAbdullah Gül 1982 T.C. Anayasası’nın 104. maddesinde tanımlanan ‘Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimlerinin yenilenmesine karar vermek’ yetkisini, Milli Görüş deyimi ile vatanın selameti adına mutlaka kullanmak zorundadır.

Hele Dışişleri Bakanlığı’nın ‘kozmik odasında’ yaşanan ‘tele kulak’ olayı ile 90 yıllık T.C. Devleti’nde iktidara sahip olanlar, hiç bu kadar ‘gaflet’ ve ‘dalalet’ ve hatta bazıları ‘hıyanet’ içinde bulunmadılar.

Bu Vatan hepimizin, kimsenin tekel’inde değildir!

Cumhurbaşkanım;

Memleket’in, Devlet’in bekası sizin elinizdedir!

28.03.2014, İzmir, Türkiye

Not: Fotoğraf Alıntıdır.

 
Toplam blog
: 392
: 908
Kayıt tarihi
: 27.11.11
 
 

1951 Muğla doğumluyum. Ege Üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi'ni 1974 yılında bit..