Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Tecavüz edildim

Tecavüz edildim
 

İnsanlar neden kendi zevkleri, çıkarları, bir anlık hazları için başkalarının hayatını karartmayı göz önüne alırlar? Neden başkalarının duyduğu acılar umurumuzda olmaz? Kendi gecelerini aydınlatmak için başkalarının hayatını karartmak kadar günahkâr bir eylem var mı?

Genç kız, gecelerin neon ışıkları ile süslenmiş cazibesine kapılmış ve gece hayatında zengin bir koca bulup mutlu bir hayat kurabileceği yalanına kendini inandırmıştı. Oysa neon ışıkları sadece insanların karanlık yüreklerini saklıyordu. Gece hayatının aktörleri, başkalarının kanını emen ve emmekten zevk alan vampir ruhları ile neon ışıklarının arkasına saklanmışlardı. Kanlarını emdikten sonra bir kenara bırakıp gidecekleri avlarını arıyorlardı. Aynur ise onlar için iyi bir avdı. Selvi boylu, al yanaklı, sırma saçlı güzel kız ise av olduğundan haberi olmadan gece hayatının büyüsüne kendini kaptırmıştı.

Bu vampirlerden biriydi Parçala Behçet. Şirketinde elde ettiği başarılar ile tanınan vampirin ne zifiri karanlık dünyası ne de arkasında bıraktığı yıkılmış hayatlar biliniyordu. Discoda gördüğünde bu akşamki avını bulduğunu anlamıştı karanlık dünyanın prensi.

Genç kızın yanına sokuldu, ona birkaç tatlı söz söyledi. Zenginliği tüm Türkiye’nin dilinde olan karanlıklar dünyasından gelen prensin büyüsüne çabuk kapılmıştı Aynur. Hemen tuzağına düşüvermişti. Eğlence bittiğinde eve bırakmayı teklif etti Parçala Behçet.

Saf Dünya’dan gelip kendini karanlıklar içinde bulan Aynur hemen kabul etti. Bilmiyordu ki gece hayatının klasik tuzağını… Hemen kandı neon ışıklarının cazibesine… Düşüncesi eve bırakırken bir hoşça kal öpücüğünden başka bir şey değildi. Parçala Behçet’in amacı ise bambaşkaydı. Arabayı ıssız bir ormana çekti. Aynur’un tüm yalvarmalarına, yakarışlarına rağmen kendi zevklerini düşündü. İşini bitirdiğinde genç kızı ormanın içinde bırakıverdi. Aynur pişmanlığı ve üzerindeki kir ile yapayalnız kaldı ormanda.

Sabaha karşı üstü başı paramparça vaziyette karakola ulaştığında ağzından tek cümle çıktı.

“Tecavüz edildim.”

fotoğraf: Milliyet galeri ünlüler tatili uzattı 34

 
Toplam blog
: 28
: 3592
Kayıt tarihi
: 12.08.07
 
 

Yaşadım özgür olduğumu düşünerek... Zincirlerimi görmeyerek... Düşlerim kaldı yadigar... Bir de sevd..