Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mayıs '11

 
Kategori
Güncel
 

Tecavüz kuyruğu vaaarrr koşun...

Kadınlara yönelik taciz, darp, tecavüz ve cinayet gibi olaylara yeni bir halka daha eklendi. İşte yeni bir tecavüz olayı; Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 16 yaşındaki bir genç kıza tecavüz ettikleri gerekçesiyle 8 kişi gözaltına alınmış, 1 kişi de aranıyormuş. Genç kız ifadesinde; 1 yıl önce tanıştığı ve arkadaş olduğu kişinin kendisine tecavüz edip, cep telefonu ile çıplak fotoğraflarını çektiğini ve internette yayınlamakla tehdit edip arkadaşlarıyla da ilişkiye girmeye zorladığını ileri sürmüş. 

Bu haberleri okuyunca inanın çıldırıyorum. Bu nasıl bir ahlak anlayışıdır, bu nasıl bir kişiliksizliktir, kelimelerim kifayetsiz kalıyor bu tür insanları(!) tanımlamaya. Eminim Tütkiye'nin yetiştirdiği mesleğinde mahir psikiyatrlar bile bunları çözmekte zorlanırlar. 

Yıllar önce yağ, benzin, tüpgaz vs. kuyrukları olurdu. İnsanlar bir paket yağ alabilmek için saatlerce kuyrukta beklerdi yorgunluktan bitmiş bir halde. Sıra kendilerine geldiğinde tükenmiş de olabiliyordu yağ. Varın artık o anda vatandaşın halini düşünün. Bunlar beceriksiz yöneticilerin elinde halkın heder olma sahneleriydi. 

Yeni bir kuyruk daha çıktı ama bu farklı. İlkinde insanlarda mecburiyet var, ikincisinde ise özel ve aşırı bir istek. Merak ettiyseniz hemen belirteyim, bu kuyruğun adı TECAVÜZ KUYRUĞU... 

Bu kuyruğun oluşmasını sağlayan ve sıradakiler doğrusu işlerini büyük bir hazla ve başarıyla yapıyorlar tebrik etmek lazım. Nasıl titiz çalışıyorlar. Bir özen, bir özen. Ellerinden uçan da, kaçan da kurtulamıyor. Baksanıza, önce genç kızın gönlünü kazanıyor, bir anlık gafletten istifade tecavüz ediyor, eeee yalnız olunca tadına varamıyor, çok da iyi niyetli paşam arkadaşlarını da düşünüyor, onların da pastadan pay alması gerek, kendinin de para...Hemen bir formül geliştiriyor. Kızın çıplak fotoğraflarını çekiyor ve şantajla arkadaşlarına pazarlıyor. Çok profesyonelce. 

Acaba diyorum hazır seçim de yaklaşmışken bu profesyonel adamı ülkenin başına mı getirsek? Öyle ya işini iyi yapıyor doğrusu. Sadece kendisi yemiyor halkına da tattırıyor. Böyle olunca da başkan mutlu, halk mutlu oh ne ala memleket... 

Böylesine lüzümsuz insanların(!) yaşam alanlarımızdan ömür boyu tecrit edilmesini canı gönülden arzu ediyorum... 

 
Toplam blog
: 278
: 1431
Kayıt tarihi
: 20.11.10
 
 

Bir Kamu Kurumundan emekliyim. Bloğumda; yaşadıklarımı, çevremde gözlemlediğim olaylar ile kendi ..