Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '11

 
Kategori
Güncel
 

Tek eşli değilmiş, karatahta

Tek eşli değilmiş, karatahta
 

Televizyondan ve yeşil sahlardan bilinmiş muhterem bir zat: 

"Evliyim, ama tek eşli değilim. Eşim de bunu biliyor ama zaten aramız limoni... Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Ben bakıyorum da etrafa herkes oynuyor. Kadınlar daha fazla oynuyorlar" demiş. 

İyi de herkes bir şeyleri oynuyor ve bunu bir özellik olarak görüyor diye, ya da gizliyor diye, yaptığı açıklamamnın, daha doğrusu yaptığının dürüstlük olduğunu mu sanıyor bu saygın zat acaba? Yaptığının ne kadar rezil bir şey olduğunun farkında mı değil, yoksa, herkes yapıyor gizliyor, bakın ben mertçe açıklıyorumla doyum mu sağlıyor. 

Zaten araları limoniyniş ya! E o zaman haklı adam, yapılan yanlış değil. Öyle mi? Be saygın zat, madem karından başka sevgilin var, niye ayrılmıyorsun. Dilediğin gibi yaşarsın o zaman. Bu açıklamanla karını düşürdüğün durum nahoş değil mi? Yani onu halkın deyimiyle "boynuzluyorsun" gerekçe olarak da zaten aramız limoni diyorsun. 

Ne günlere kaldık. O saygın aile yapısı nerede? Elbette, sevgi bitmişse, eksiklikler varsa, yürümez. Ama yürümediği zamanda bunun yasal gereği yerine getirlir. Ne o yoksa OSMANLI'da mı yaşıyoruz? Erkek dilediği kadar cariye ile birlikte olur, kadın evinin hanımefendisi, sığınağı olarak kalır. Öyle mi? 

Toplum ne kadar bozulmuş, aile denilen yapı ne hale gelmiş işte bu da bir gösterge değil mi? 

Ya aynı sözleri ve davranızışı karşı taraf dese ve yapsa? Yapmasını bırak, dediği anda neler olur bir hayal edin.. Yok öyle mecliste 275 kadın falan arkadaşlar. Biz o medeniyet çağına henüz gelmedik. Bir o demokrasiyi sindirip, yaşamadık, biz batıllılaşamadık. 

Batılılaşmak, onların aile yaşamlarını örnek almak değil, batılılaşmak, boynuzklamak hiç değil. O gördükleriniz ya da duyduklarınız batılılaşma değil, dejenere olmaktır olsa olsa. Gelişememektir... 

DÜŞÜNCESİNİ PAYLAŞAN BİRİ 

 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..