Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '12

 
Kategori
Bilim
 

Telefon dinleyen ve F.M. cinayetleri çözen cinler...

Telefon dinleyen ve F.M. cinayetleri çözen cinler...
 

KONUŞURKEN DİKKAT ET!


Bildiğiniz gibi günümüzde teknoloji öylesine gelişti ki; insanlar teknolojinin faydaları kadar zararlarını da görüyorlar.

Teknoloji olumlu kullanılırsa gerçekten insanlara faydalı oluyor. Eğer olumsuz olarak kullanılırsa, insanların başına pişmiş tavuğun başına gelen gibi belaları açabiliyor!

Örneğin; cep telefonu! İnsan yaşamını ne kadar kolaylaştırıyor. İnternet, bilgisayar, gibi birçok teknolojik ürün insanların yaşamlarını kolaylaştırırken, zararları bir o kadar da zorlaştırılıyor. Cep telefonu ile konuşurken, dinlenme tehlikesi, internet üzerinden senin adına birilerinin bir yerlere bir şeyler göndermesi veya bilgisayara virüslü dosyalar yüklenmesi gibi…

Biz bu yaşanları gelişen teknolojiye yükleyip, kendimizi bir kenara atarken, meğer işin rengi başkaymış!

Türkiye’deki telefon dinlemelerini, bilgisayarlara virüslü dosya yüklemelerini, internet üzerinden gizli(!) ihbarları kime mal ediyorduk?

Hepimizin aklına belli bir kesim geliyor değil mi?

Aslında yaşananların gelişen teknolojiyle bir ilgisi yokmuş!

Şöyle ki; örneğin ‘Ortam Dinlemesi’ bunu yapabilen bir cihaz yokmuş! Bunun yerine bazı ermişlerin CİNLERİ varmış! Bu cinler aracılığı ile her türlü dinleme yapılabiliyormuş.

Cinlerle ortam dinlemesi şöyle oluyormuş: Cinler, dalgıçlığın ötesinde, akıl almaz işler de becerebilmektelermiş... Evet, onları daha başka işlerde istihdam etme imkânı da varmış! Mesela, devletlerarası haberleşme alanında cinleri kullanmak, hem daha süratli, hem de daha emin bir yolmuş! Bilhassa bir kısım gizli haberleşmelerde telsiz, telgraf veya telefonların şifre ve kodlarının çalınma ihtimaline karşılık, cinlerin kullanılmasında böyle bir riziko söz konusu olmazmış! Bu yönüyle cinler, ileriki zamanın belki de en emin ulakları olacaklarmış!

Romantizm cinlerin insanlığa armağanıymış! Cinlerin bu maharetlerinin dünyevi ve maddi işlerde olduğu gibi, insanların sanat anlayışlarında da büyük etkisi varmış! Maddeye sırtını çevirerek manaya dönen ve daima kendini dinleyen; kadını kadınlığı, erkeği erkekliği içinde ele alan romantizm akımı, cin taifesinin armağanıymış!

Cinler sadece ‘Ortam Dinleme’ ve romantizm timsali olmakla kalmıyor, çeşitli meçhul olayların çözümünde de kullanılabiliyormuş!

Örneğin Faili Meçhul cinayetlerin çözümüne birebirmiş! Belli hücrelerin koloniler teşkil etmesiyle kurulmuş bir devlete benzeyen bedene tek tek her hücreye münasebet içinde hükmedip, emir ve direktiflerde bulunan ruh, bedenden ayrıldıktan sonra da birtakım hücreler, hayatlarını muvakkaten sürdürebilirmiş! Eğer bazı beyin hücreleri 50-150 saat ölmeden, değişmeden kalabiliyorsa, o zaman bu müddet zarfında, beyinden kendi diline mahsus bazı sinyaller, haberler ve mesajlar almak, pekala mümkün olabilirmiş. Senelerdir, bilhassa faili meçhul cinayetleri aydınlatmak için bu mevzuda çalışmalar yapılmaktaymış. Bunun için, beyinde ölmeden kalan hücrelerin dilini anlayıp, şifresini çözecek elektronik beyin misali aletler icat edilebileceği gibi, bu yolla faili meçhul cinayetlerde katiller tespit edilebilirmiş Yani, Hz. Musa (aleyhüsselam) zamanında bir maktulün canlanıp, kendi katilini haber vermesi gibi!..

Bu da nerden mi çıktı diyorsunuz?

Bilim ve Gelecek isimli dergide yazıyor.

Ne diyelim…

İnsanlar bunca zaman hayatı kolaylaştırmak için uğraşıp didinmeleri meğer boşunaymış! Birkaç cin kirala, gerisini boş ver! Cinler istediğin insanı istediğin şekilde suçlasın, insanlar hakkında sanal bir sürü delil yaratıp, hayatlarını zindana çevirsinler, sende köşenden olayları izlemeye devam et!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..