Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '13

 
Kategori
TV Programları
 

Televizyon Dünyası'ndan son dakika Haberler.. | Hangi Dizi ne zaman başlıyor ?

Televizyon Dünyası'ndan son dakika Haberler.. | Hangi Dizi ne zaman başlıyor ?
 

Önümüzdeki pazar günü Eylül ayına giriyoruz.. E dolayısıyla yaz bitti.. Yeni sezon için hazırlıklar tam gaz devam ediyor.. Dizilerin ve programların fragmanları görücüye çıkmaya başladı.. Kanalların en yoğun ve yenilik içerdiği dönemidir bu aralar..

Gelin bizde televizyon dünyasının en yeni haberlerine bakalım :

- Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'lu Medcezir dizisi 6 Eylül saat 20.00'de başlıyor..

- TRT'de GEZİ PARKI TEMİZLİĞİ devam ediyor.. Leyla İle Mecnun ve Bir Yastıkta'dan sonra Serdar Kuzuloğlu'nun sunduğu Sosyal Medya programını da yayından kaldırdı..

- Güneşi Beklerken dizisi yaz aylarının en çok konuşulan dizisi oldu.. Dizinin 9.bölüm fragmanı 2-3 gün içerisinde tam 3.000.000 kez izlenerek rekor kırdı.. Dizinin yeni sezondaki yeri şimdiden hazır..

- Ciner Grubu'nun Show TV'yi almasıyla kanaldan ayrılan Ali Kırca'nın TVEM kanalıyla anlaşmak üzere olduğu iddia edildi..

- Mehmet Akif Alakurt ve Gamze Özçelik'in oynadığı Fatih dizisi Ekim ayının başında görücüye çıkacak.. 

- FOX , yeni sezonda ana haber bültenlerini saat 21.30'da yayınlamaya karar verdi.. Sabah haber sunan Fatih Portakal kanalın yeni anchormani oldu.. Akşam haberlerini artık o sunacak..

- Yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl'da Nurbanu Sultan'ı oynayacak olan Merve Boluğur , bu rol için 8 kilo alacak..

- Sanem Çelik ve Oktay Kaynarca yeni bir dizide başrolleri paylaşacak.. Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin adı ve kadrosu henüz belli değil..

- FOX'un yeni dizisi Görüş Günü Kadınları 2 Eylül'de, Fatih Harbiye ise 31 Ağustos'da görücüye çıkacak.. Deniz Yıldızı ve Unutma Beni dizilerinin yeni sezonu da 2 Eylül'de başlayacak..

- Show TV, Pazar akşamları için Bülent Ersoy ve İzzet Yıldızhan'ın sunduğu bir müzik programı hazırlıyor.. Ayrıca Şafak Sezer de aynı kanalda cumartesi geceleri talk-show yapacak..

- ATV'nin sevilen dizilerinden Huzur Sokağı sezonu 13 Eylül Cuma günü açıyor..

- Kanal D'nin 8.sezonuna başlayacak olan dizisi Arka Sokaklar, 6 Eylül'de başlarken ;  Beren Saat ve Nejat İşler'li İntikam dizisi 5 Eylül'de start alıyor..

- Star'ın sevilen dizisi Dila Hanım'ın çekimleri 1 Eylül'de başlıyor..

- Daha önce adının Yadigar olacağı söylenen ama daha sonra Aramızda Kalsın isimde karar kılınan ; kadrosunda Uğur Yücel , Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk'un yer aldığı yapım 19 Eylül Perşembe 20.00'de başlıyor..

Eee bu kadar haberin 2-3 günde birikmesi ortamın ne kadar yoğun olduğunu gösteriyor değil mi ?..

Bu sezon çok gelişmeye sahne olacak görünen o..

 

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..