Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '12

 
Kategori
Tenis
 

Tenisin ilk sekiz kraliçesi İstanbul'da

Tenisin ilk sekiz kraliçesi İstanbul'da
 

Serena Williams İstanbul'u ilk ziyaretinde çok ilgi görüyor


TEB BNP Paribas WTA Şampiyonası İstanbul’da Başladı

23-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek turnuva 2. kez İstanbul’da. Yılın son tenis turnuvasına, Serena Williams, Li Na, Angelique Kerber, Victoria Azerenka, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova, Maria Sharapova ve Sara Errani katılıyor.

2012 yılının en iyi sekiz kadın tenisçisinin katıldığı turnuva, geçen yılın şampiyonu Kvitova ve Radwanska arasında yapılan maçla başladı. Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen ilk maçta, Kvitova yaptığı basit hatalar ve tutarsız oyunuyla etkisiz kaldı. Turnuvanın açılış maçını, 6-3 ve 6-2’lik setlerle Radwanska kazandı.

İkinci maç, dünya 3 numarası Serena Williams ile dünya 5 numarası Angelique Kerber arasında gerçekleşti. İlk sette tutuk oynamasına karşılık maçı 6-4 ve 6-1’lik setlerle 2-0 Williams aldı.

Günün son maçı Sharapova ve turnuvanın sürpriz ismi Errani arasında oynandı.  Açıkçası en heyecansız maç da bu sonuncu oldu. Sharapova’nın üstünlüğünde oynanan maçta Errani ilk setin başları dışında etkili olamadı. 6-3 ve 6-2 ile Sharapova bu maçın galibi oldu.

Yarın da maçlarla devam edecek etkinliğe istanbullular, geçen seneki gibi, hayli ilgi gösteriyorlar.

 

Çimen Erengezgin

 
Toplam blog
: 164
: 608
Kayıt tarihi
: 08.09.11
 
 

Yazar ve Yoga Eğitmeni ..