Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '11

 
Kategori
Futbol
 

Terazi

Terazi
 

hürriyet.com.tr alıntı


Tahkim kurulu yine yeniden safını belli ederek birilerinin gözüne soktu.Mesaj ilgili yerlere ulaşmıştır sanırım. Aziz Yıldırım sonunda haklı çıktı.  

Ne demişti sayın Yıldırım ;  

Hepimizin hatırlayacağı üzere maçlar sahada kazanılmıyor ben bunu öğrendim !!!!  

Doğruyu söyleyene kızılmaz bu sebeple sayın Yıldırım'a en ufak bir tepkim yok kimseninde olmamalı. Futbolun yöneticileri bunların bağlı bulunduğu federasyon ve onun kurulları aldıkları kararlar ve söylemleri ile ile aslında birilerini yönlendiriyor olmalılar ki sayın Yıldırım bu sözün altına imza atacak kadar cesaretli davranıyor. En önemlisi gücünü doğru kullanarak başkanlığını yaptığı kulübe zarardan çok fayda sağlıyor. Taraftarın ve camianın ona duyduğu sevgi sebebi çok açık değil mi ?  

Beşiktaş yönetimi başta olmak üzere Trabzonspor, Bursaspor ve Galatasaray yönetimleri varolan güçlerini doğru zaman dilimlerinde kullanamadıkları sürece Azizi Yıldırım ve onun davranış biçimi güç göstergesi olarak belleklere yerleşecektir.  

Engelllenmesi değil örnek alınması hususunda iyi bir örnek olduğu kesin olan sayın Yıldırım diğer takım taraftarları tarafından sevilmesede başkanlığını yaptığı camianın menfaatlerini en iyi şekilde koruyarak taraftarlığını ön plana taşımıştır. Yanlış söylem ve tarzı olmuştur elbet lakin zamanlamayı genelde tutturmuş olması tesadüf olmamakla birlikte plana , proğrama dayalı olduğunuda bize ispat etmiştir.  

Şampiyonlukta kendisine rakip gördüğü takımın hocasına kendi hocasının eline tutuşturduğu bir metin ile gündem yaratacak açıklamalar yaptırmış olması, camianın en sevileni Rıdvan Dilmen'le transfer haberlerini ekrana taşıması ve sonrasında gerçekleşmesi adına elini cebine atarak transferi sonlandırma çabası kimileri tarafından etik bulunmasada akıl oyunu olarak kabul edilmelidir kanısındayım. (Arda ile karşılaşmada sarfettiği söz ise bir camiayı yerle bir etmeye yetmiştir unutmayalım. Kablosunu kestiği yayıncı kuruluş hala el pençe duruyor karşısında yanılıyormuyum?  

Blog yazımın başına dönecek olursak maçların sahada kazanılmayacağını öğrenmiş ve uygulamaya geçmiş bir kulüp başkanının sevilmemesini birileri tarafından çok makul karşılıyorum.  

Beşiktaş yöneticilerilerinin son yaptıkları röpörtajda verdikleri mesajı çok manalı bulmakla beraber destekliyorum Ziraat Türkiye kupasını mevcut federasyon başkanından almamak çok doğru ve yerinde bir tepki biçimi olarak algılanmalı ve desteklenmeli diye düşünüyorum.  

Saygılarımla  

 
Toplam blog
: 56
: 642
Kayıt tarihi
: 07.09.09
 
 

22.10.1973 yılı Tokat doğumluyum. Antalya ililnde ikamet etmekteyim. Futbol, hayatımın en önemli ..