Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '07

 
Kategori
Güncel
 

Terör belası

Terör belası
 

Bloğumla ilgili resim 25.10.2007 tarihinde Çivril'de yapılan "PKK Terörünü Telin Etme" mitinginde tarafımdan çekilmiş olup Çivril'li bir şehit babasına aittir.

Yağmurlu ve soğuk bir günde ayaklarında ayakkabı yok, terlikleriyle ve ıslak çoraplarıyla, eşiyle birlikte mitinge katılmak için yollara düşmüş.

Milli Eğitim Bakanı eğitimle ilgili tüm birimlere yolladığı genelge ile mitinglere katılımı yasaklamış. Ancak bakanı dinleyen yok gibi. Mitingler öğrenci, öğretmen ve eğitim yöneticisi kaynıyor. Bu güzel insanlar böyle günlerde yasak masak dinlerler mi Sayın Bakan? Ulusal bilinç ve öfke günden güne kabarıyor. Türk Ulusu hemen hemen tüm yerleşim birimlerinde hiçbir taşkınlığa yer vermeden kadını, erkeği, çoluğu çocuğu, kentlisi, köylüsü ile kahpe terörü lanetliyor.

Şehitlerimizle ilgili haberlerin radyo ve televizyonlarda verilmesini yasakladılar. Cenaze törenlerinde gördüklerimiz güvenlik güçlerimizin morallarini bozuyormuş, çocuklarımızın ruh sağlığını bozuyormuş, muş muş da muş muş.

Keşke referandumda şehit cenazeleriyle ilgili törenlerin radyo ve televizyonlardan verilip verilmemesini de oylasaydık da (nasıl olsa o da kabul edilirdi) o konu da anayasa hükmü haline gelseydi. O zaman televizyon kanalının biri Danıştay'a başvurarak yürütmeyi durdurma kararı alamazdı. Bizler de herşey güllük gülistanlık; dağlarında kınalı kuzularının kahpelerce şehit edldiğini öğrenemeden; ekonomisi istikrarlı; işsizliğin çığ gibi büyümediği;ulusal gelirden alınan payın ikiye katlandığı; okullarında çağdaş, laik, bilimsel eğitim verilen; bilimsel yarışmalarda ön sıralarda yer alan; sağlık hizmetlerinin gereği gibi verilebildiği; emperyalistlerin BOP, Ilımlı İslam Projesi vb. ile bölüp parçalamaya çalışamadıkları; türban, çarşaf, peçe vb. çağdışı işlerle zaman yitirmeyen; şeyhler, müritler ve tarikatlar memleketi olmayan; Irak'taki sömürge yönetimleri ve hatta terör örgütü ile masaya oturmaya zorlanmaya doğru, itilmeye çalışılamayan; çağdaş, laik , demokratik bir hukuk devleti olan güzel yurdumda şen şakrak yaşayıp gitseydik.

Sayın etkili ve yetkililer, lütfen cenaze törenlerinin yayınlanmasını yasaklamakla uğraşacağınıza, şehit cenazelerine neden olan terörü ve bataklığını kurutmakla uğraşın. Şehit cenazelerine sizler de katılabilin, mitinglere de katılın da bu ulusun yüreğinin nasıl sızladığını, teröristlere karşı nasıl öfke ve kinle dolduklarını yakından görün. Türk halkının "Türk Kürt Kardeştir- PKK Kalleştir." haykırışlarını duyun.

İnanıyorum ki Türk Ulusu emperyalistlerin oyununu bozacak, terör belasından çok yakında kurtulacak. Atatürk'ün açtığı yolda çağdaş uygarlığa doğru yürüyüşünü ne pahasına olursa olsun sürdürecektir.

 
Toplam blog
: 190
: 3134
Kayıt tarihi
: 28.09.07
 
 

Emekli öğretmenim. Yurdunu, ulusunu seven, her konuda sorumluluk sahibi gençler yetişsin istiyorum. ..