Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '12

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Theta frekansı ile uyku sorunu nasıl çözülür, deliksiz nasıl uyuruz?

Theta frekansı ile uyku sorunu nasıl çözülür, deliksiz nasıl uyuruz?
 

Beynimizde ve vücudumuzda theta frekansının eksikliği sonucu uyku sorunları yaşamaya başlarız.Bunlardan biri; genetik düzeyimizden getirdiğimiz, atalarımızın tüm duygu ve düşünceleri ve yaşamış oldukları her türlü deneyimi zihnimizde ve bilinçaltımızda depolamamız sonucu ortaya çıkar.

Geçmiş düzeyimizde atalarımızdan biri veye bir kaçı uyku esnasında ölmüş veya öldürülmüşse eğer bu bilgiler  her uykuya geçme aşamasında aktif olur ve bize aynı hissi ve duyguyu yaşatır ve biz nedenini bilmeden anlamadan ve farketmeden uykusuz geceler yaşamaya başlarız.

Bir diğer neden de; bize efsanevi bir şekide anlatılan Yaradan inancı.Tüm dini bilgilerde ve çocukluk döneminde kuralları öğrenmek adına Yaradanın "cezalandıran, kızan, yakan, yokeden, cehenneme atan" bir yaratan olarak öğretilmesi "seven,şefkat duyan,yardım eden,destek olan" bir Yaradanın varlığını farketmemizi ve unutmamızı sağlaması ve  bunun sonucunda da, ileriki yaşlarımızda Yaradandan korkan ve onunla yüzleşmekten kaçan bireylere dönüşmemiz sonucu ortaya çıkan parçamızdır.

Uyku esnasında ruh bedenden ayrılır, beden gün içerisinde yaptığı fiziksel faliyetlerden kendisini dinlendirir ve ertesi gün için gerekli gücü ve enerjiyi toplarken ruhta özgür ve rahatlıkla evrenin içerisinde dolaşır, evrenin ötesine geçiş yapar, alması gereken bilgileri alır, öğrenme sürecine devam eder ve yapması gereken değişiklikleri kolaylıkla yapar. Fakat kişi bilinçaltında yaradandan kaçması ve onunla karşılaşırsa başına gelebilecek felaketlerden yanmaktan yakılmaktan korktuğu için kendisini beden içine hapseder ve bedenin uyku aşamasına geçmesine izin vermez.

Peki theta healing bilinçaltı terapisiyle bunu nasıl çözeriz?

Zihin theta frekansındayken yaratıcılığının aktif olduğu durumdadır ve theta frekansı bir çeşit uykuya geçiş frekansı olduğu için theta terapisti tarafından uykuya girdiği anda yaşadığı tüm korkular endişeler duygular ve hisler ve bunların hangi zamanda hangi kaynakta oluştuğunu çok net görebilecektir gördüğü tüm negatif inançları ve hisleri kişiden sözlü izin alarak çıkartır ve yerine keyif rahat ve kolaylıkla güvenle deliksiz uyuyabileceği hisler ona yeniden hatırlatılır ve yüklemeler yapılr yüklemeler yapıldığı andan itibaren kişi deliksiz uyumaya başlar ve uykusuyla yaradanla ve yaratcılığıyla ve tabiki ruhuyla tam ve bütün olarak huzurlu ve güvenli kaliteli bir hayat yaşamaya başlar

Theta beyin frekansının faydaları;

Düzgün yavaşlıktaki theta beyin dalgası durumu şimdiki hayal ederkenki hafif uyku (dalma) durumudur. Çoğunlukla rüyada uyanma olarak tanımlayabiliriz. Theta frekansı stresten kurtulmayı ve uzun süre önce unutulmuş bilgileri tekrar anımsamayı sağlar. Bu alacakaranlık durumu derin meditasyon yapmanızı genel sağlığınızın düzelmesini, daha az uykuya ihtiyaç duymanızı, yaratıcılığınızın artmasını ve öğrenme yeteneğinizin artmasını sağlar.

SİZDE UYKU PROBLEMİ YAŞIYOR ve DELİKSİZ, HUZURLU,  KALİTELİ UYUMAK İSTİYORSANIZ

SİZİ EN YAKIN THETA HEALING BİLİNÇALTI SEANSINA BEKLİYORUZ.

Daha fazla bilgi için senemyesimkuzu@gmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.

YEŞİM AYHAN KUZU
THETA HEALING BİLİNÇALTI TERAPİSTİ
SUP QUANTUM & SUP NLP MASTER TRAINER
Bireysel Yaşam Koçu & İlişki Koçu & Nlp Uzmanı


(NOT:Seanslar internet üzerinden de yapılabilmektedir.)

 
Toplam blog
: 28
: 6802
Kayıt tarihi
: 12.11.11
 
 

1981 Söke'de doğdum. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi mezunuyum. Başarılı bir okul hayatından sonra..