Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '09

 
Kategori
Spor
 

Toroslar'dan yaz dönemi jimnastik kursu

Toroslar'dan yaz dönemi jimnastik kursu
 

Toroslar Belediyesi,yaz döneminde hizmette olduğu gibi sporda da çalışmalarını son hızıyla sürdürüyo


Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde Futbol, Basketbol, Halkoyunları ve Tiyatro dallarında kurslar açan Toroslar Belediyesi, yaz dönemi jimnastik kursunu da faaliyete geçiriyor.

Toroslar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamaya göre; Mersin Üniversitesi Spor Kulübü ile Toroslar Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Jimnastik kurslarından, 4-10 yaş grubu çocuklar faydalanabilecek.

Çalışmaların, Salı ve Perşembe günü olmak üzere haftanın iki günü, 10.00-11.00 saatleri arasında gerçekleşeceği kurslarda, öğrenciler belediyenin ücretsiz servisinden de yararlanabilecek.

Bu kurslara katılmak isteyenlerin, ayrıntılı bilgi için Toroslar Belediyesi Halkla İlişkiler birimine başvurmaları veya 322 72 00/1115 nolu telefonu aramaları belirtildi.

BAŞKAN TUNA;

“SAĞLIKLI NESİLLERİN YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, belediye bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları ile çocukların hem tatil yapma fırsatı bulduklarını hem de zararlı alışkanlıklardan uzak kalarak zamanlarını değerlendirdiklerini belirtti.

‘Amacımız belediye olarak sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak’ diyen Başkan Hamit Tuna, şunları söyledi: ‘Başta eğitim olmak üzere, sosyal alanda birçok hizmetler sunarak çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkıda bulunuyoruz. Geçtiğimiz dönemde eğitim, sağlık, kültür ve sanat alanında attığımız adımlar, yaptığımız katkılar ve hayata geçirdiğimiz projeler ortadadır. Belediyeciliği yalnızca klasik hizmetlerden ibaret görmedik ve sözünü ettiğimiz alanlarda, yıllarca faydalanılacak kalıcı dev hizmetlere imza attık. Bu yeni dönemde de aynı gayret ve hizmet aşkıyla yolumuza devam edeceğiz.”

Jimnastik sporunun tüm spor branşlarının temelini oluşturan bir spor dalı olduğunu kaydeden Başkan Tuna; “Uzun zamandır uygulamayı düşündüğümüz Jimnastik branşını 2009 programı kapsamında aktive ettik. Hedefimiz tabi ki büyük. Fakat elimizdeki imkanlar dahilinde en iyisini başarmaya çalışıyoruz. Her çocuğun mutlaka jimnastik sporuyla tanışması gerektiğini savunuyorum. Çünkü Jimnastik, çocukların bedenlerini tanımaları ve bedenlerini sağlıklı kullanabilmeleri için bütün sporların temeli. Koordinasyonu, esnekliği, hızlı kavrama yeteneğini geliştiren aynı anda birçok hareketi düşünebilmeyi sağlayan dinamik bir spor branşı. Belediyemiz spor kulübü bünyesinde açılan Jimnastik Yaz Kursumuza, 4-10 yaşları arasındaki çocuklarımızı bekliyoruz.”

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..