Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '09

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Toroslar Halk Oyunları topluluğu, bölge ikincisi oldu...

Toroslar Halk Oyunları topluluğu, bölge ikincisi oldu...
 

Toroslar İlçe Belediye Halk Oyunları ekipleri başarılı....


Kentimize, Türkiye genelinde yapılan yarışmalarda birincilik ve ikincilik dereceleri ile dönen Toroslar Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, 2 ikincilik daha elde etti.

16-17 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da yapılan ve 29 ekibin katıldığı Bölge Yarışması’na Gençler Stilize ve Yıldızlar Stilize kategorilerinde katılan Toroslar Belediyesi Halk Oyunları Ekibi 2 kategoride de ikinci oldu.

Zorlu ekiplerle yarışan Toroslar Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Silifke Yöresi’nden sergiledikleri oyunlarla izleyicilerden de büyük beğeni kazanırken, kupalarını Halk Oyunları Federasyonu Gözlemcisi Cengiz Gül’ün elinden aldı.

KUPAYI, BAŞKAN TUNA’YA ARMAĞAN ETTİLER

Toroslar Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, yarışmanın ardından kentimize dönerken, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen bir etkinlikte, kupaları Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya armağan ettiler.

Çoğunluğu öğrencilerden oluşan Halk Oyunları Ekibi’ne birer madalya armağan eden Başkan Tuna’da, başarılarından dolayı kendilerini kutlayarak, bu başarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Toroslar Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun, kentimize bundan öncede derece ile döndüğünü hatırlatan Belediye Başkanı Hamit Tuna, gençleri bu tür etkinliklere yönlendirmek için belediye olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..