Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '11

 
Kategori
Futbol
 

Trabzonspor Eskişehir'de tekledi

Trabzonspor Eskişehir'de tekledi
 

Fotoğraf www.milliyet.com.tr adresinden alınmıştır.


Ligin ikinci yarısı başladığından beri Trabzonspor sürekli tek farklı galibiyetler alıyordu. Bunun bir sorun olduğunu, ileride sıkıntı yaratabileceğini ve bordo- mavililerin bir yerde tekleyebileceğini daha önce yazmıştım. İşte bu beklenen tekleme Eskişehir deplasmanında oldu. 

Maça Trabzonspor hızlı başlasa da kısa bir süre sonra bu hız kesildi. Eskişehirspor kontrollü bir oyunla bordo- mavililere pek şans vermedi. Özellikle Trabzonspor orta sahasındaki Selçuk ve Colman sıkı markaja alınınca Karadeniz temsilcisi pozisyon bulmakta zorlandı. Her ne kadar 22. dakikadan sonra Şenol Güneş Jaja, Alanzinho ve Burak Yılmaz'ın yerlerini değiştirerek ileride etkili olamaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Bu üçlünün maç içinde yaptıkları hiç bir değişim istenen sonucu vermedi. 

İlk yarının sonlarına doğru durgun giden maç hızlandı. Ama skor değişmedi. İkinci yarı da başladıktan bir süre sonra yine bu hız sürdü. Eskişehirspor'un oyun anlayışını bozamayan Trabzonspor ileride etkili olamadığı gibi kalesinde tehlike de yaşamaya başladı. Özellikle Alanzinho'nun ve hatta Jaja'nın geriye yardımı da olmayınca bu tehlikler yaşandı. 

Maçın sonlarına doğru stres içindeki Trabzonspor gol bulmayı başaramadı. Eskişehirspor da maçın son bölümünde yakaladığı iki net pozisyonu değerlendiremeyince karşılaşma başladığı gibi 0- 0 sona erdi. 

Trabzonspor'un Eskişehirspor'dan bir puan mı aldığı yoksa iki puan mı kaybettiği ise Pazar akşamı belli olacak. 

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..