Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '17

 
Kategori
TV Programları
 

Tuba Büyüküstün'lü Cesur ve Güzel'den Ölene Kadar'a final darbesi!

Tuba Büyüküstün'lü Cesur ve Güzel'den Ölene Kadar'a final darbesi!
 

Geçtiğimiz zamanlarda ATV ekranlarında çarşamba akşamları ekrana gelen Kara Para Aşk dizisini hatırlamayanımız yoktur. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek ikilisinin diziyi bir ekran klasiği haline getiren performansları sayesinde her iki oyuncunun kariyerini olumlu şekilde etkileyecek bir iş olmuştu. Ardından Tuba Büyüküstün daha doğru bir hamle ile Cesur ve Güzel dizisinin başrolünü kapmış, Engin Akyürek ise Büyüküstün'e oranla daha geç bir zamanda Fahriye Evcen'le birlikte Ölene Kadar isimli diziye başlamıştı.

Bir tarafta Fahriye Evcen ve Engin Akyürek'li Ölene Kadar, bir diğer tarafta ise Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu Cesur ve Güzel. Diziler hiç başlamadan insanları toplayıp sorsanız 2.taraf daha çok oy alır. Yani Cesur ve Güzel diyenlerin sayısı çok daha fazla olur. Ki reytinglerde de bu durumu net şekilde görmekteyiz. Cesur ve Güzel, Vatanım Sensin ve Çoban Yıldızı ile kıyasıya bir yarışa girmişken ; Ölene Kadar kelimenin tam anlamıyla can çeken bir resim içerisindeydi.

Ki bu can çekişme halinin beklenen sonu geçtiğimiz hafta içerisinde final ile sonuçlandı. Ölene Kadar hikayesi iyi olsa da, sosyal medyaya hakim olabilecek potansiyelli başrollere sahip olsa da ; Tuba ve Engin ikilisinin bir benzerini bekleyen seyirciyi tahmin edemedi. Bir de Fahriye Evcen'in bir türlü ''güzel ama soğuk'' imajını yıkamamış olması var ki, o zaman en temel engellerden bir tanesi.

Sonuç olarak dizi bu engellere ve sıkıntılara 13 bölüm dayandıktan sonra ekrana veda etti. Ben olsam Engin Akyürek'in oyunculuk potansiyelini ve başarısını başka işlerde değerlendiririm. Hatta tutmuş işlere dahil ederim ki, daha da büyütsün oyunculuğunu.

Bakalım zamanla görürürüz elbet yeni işlerini.

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..