Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Kasım '10

 
Kategori
Yurtdışı Eğitim
 

Türk MBA ve Master Adayları için Yabancı Okullar İstanbul'a geliyor

Türk MBA ve Master Adayları için Yabancı Okullar İstanbul'a geliyor
 

AccessMBA, AccessMasters, MBA-Masters Istanbul


MBA ya da Master yapmak isteyen arkadaşlar için duyuru yapmak istedim. 25 Kasım 2010 tarihinde yabancı MBA ve Master okullarıyla yüzyüze görüşme yapabilecekleri bir toplantı var. Toplantıyı AccessMBA düzenliyor.

Tarih: 25 Kasım 2010

Access MBA : Istanbul Lutfi Kırdar, Convention & Exhibition Center, 16 :30 - 21 :30

AccessMBA Kayıt için tıklayın.

Access Masters: Istanbul Lutfi Kırdar, Convention & Exhibition Center, 15:30 - 21 :00

AccessMasters Kayıt için tıklayın.

Detaylı bilgi almak isteyenler için aşağıya Türkçe bilgi ekliyorum.

Bol Şans,

Işıl Tabağ

Director www.okulariyoruz.biz

Access MBA

Yaşanan küresel mali kriz sonrasında tüm iş dünyasının cevabını aradığı soru, dinamik piyasa güçlerinin globa iş ortamını belirlediği bu dünyada başarı ile sürdürülebilen iş nasıl korunabilir. Şimdi Iş dünyasının liderleri ve analistler mali ve yönetim ihtiyaçlarını karşılayacak cevabı formüle etmeye çalışıyorlar. Bazıları global krizin yeni başlangıçlar için uygun olacağını düşünerek piyasaların değişimi nedeniyle birden ortaya çıkan niş bir konuda kendi işini yürütmeyi tercih ederken diğer bir kısım ise, iş stratejileri ve çözümleri konusunda yeni bir perspektif elde etmek için MBA derecesi almayı tercih ediyor. Uluslararası MBA programları gelişen global piyasaları anlayabilen ve bu yönde bulunduğu şirketi doğru ve uzun süreli başarı için yönlendirebilen yöneticileri yetiştirmeyi hedef edinmiştir. İş yaşamının liderleri ve büyük kuruluşların yetkilileri MBA eğitimi almış bir çalışanın, yeni küresel iş yaşamı içerisinde hem kendisine hem de bulunduğu şirkete etkili fayda sağladığını söylüyorlar. Access MBA Tour 25 Kasım’da İstanbul’da lider İşletme okulları ile başarılı MBA adaylarını birebir karşılaştırmak için etkinlik düzenliyor. İşletme okulunun yetkilisi ile birebir yapılan görüşmede MBA başvuru yapacak adayın başarı yeterlilik durumu ile işletme okulunun şart koştuğu kabul koşulları net bir şekilde masaya yatırılıyor. Access MBA Tour’da lider işletme okulları aday öğrencilerle görüşerek, adayın eğitim ve kariyer ihityaçlarına en uygun programın belirlenmesinde yardımcı olur. Tercihen 3 yıl iş deneyimi olan ve lisans programını başarıyla tamamlayan MBA adayları için MBA programları, kayıt koşullarıi ücretler veya burs olanakları hakkında ilk ağızdan bilgi alınacak bir etkinliktir. Etkinlikte görüşeceği okulu daha önce kayıt formunda belirtmeyen adaylar toplantı salonunda bulunan Access MBA yetkililerinin yönlendirmesi yardımıyla hedeflerine uygun okulu seçebilir. Access MBA 30 ülkede yılda yaklaşık 50 etkinlik düzenler. Access MBA : Istanbul Lutfi Kırdar, Convention & Exhibition Center, 16 :30 - 21 :30

- ACCESS Masters

Master programları ile ilgilenen adaylar küçük gruplar şeklinde ilgili üniversitenin yetkilisi ile görüşme şansını Access Masters etkinliğinde bulacak. Son iki yılda küresel olarak etkili olan ekonomik yavaşlama tekrar güçlenmeye başladığı bu dönemde hedeflediği kariyere ulaşmak isteyenler profesyonel profillerini ilgilendikleri özel konuda Master eğitimi alarak güçlendirmek istiyor. Artık birçok güçlü kuruluş başvuran adaylarda şirkete Kabul koşulu olarak veya daha sonra üst seviyeye atanmak için Master eğitimini değerlendiriyorlar. Tüm dünyada yapılan istatistikler şunu gösteriyor, Master derecesi olanlar 3 ay içerisinde uygun pozisyonda işe yerleşiyor. Access Masters etkinliğinde Pazarlama, Finans, Yönetim ve daha birçok konuda toplantı düzenleniyor. Yuvarlak masa toplantıları sayesinde ilgili konuda odaklanmış Master adayları ve yetkililer samimi görüşlerini belirtme fırsatı yakalıyor. Master programına katılmayı hedef edinmiş, başarılı, İngilizce iletişim kurabilen en az lisans derecesi mezunu kişiler bu etkinliğe katılabilirler. Bu etkinlikte master programları konusunda dünyaca lider birçok üniversite sizlerle görüşmeyi bekliyor.

Access Masters: Istanbul Lutfi Kırdar, Convention & Exhibition Center, 15:30 - 21 :00

 
Toplam blog
: 189
: 6400
Kayıt tarihi
: 11.10.06
 
 

Endüstri Mühendisi olan Işıl Tabağ, Avrupa Okullar Birliği görevinden sonra 1998 yılından bu yana..