Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Kasım '20

 
Kategori
Güncel
 

Türk'ün Zaferi Savaş Suçu mu?

Azerbaycan'ın Türkiye desteği ile kazandığı Karabağ zaferi dolayısıyla Hollanda parlamentosu, Azarbaycan lideri Aliev ve eşi hakkında "savaş suçu" işledikleri gerekçesiyle Avrupa Birliğine duyuruda bulunuyor!!

Azerbaycan,30 yıldır Ermenistan işgalindeki topraklarını kurtarmak için savaş veriyor, üstelik bu savaş Ermenistanın sivil alanlara saldırısı ile başlıyor ama savaş Türk devletinin zaferiyle sonuçlanınca "suç" oluyor!

İşte iki yüzlü hatta yüzsüz ve hatta Mehmet Akif'in deyimi ile o kahpe yüzlü Avrupa!..İki dünya savaşında birbirini kıran, daha sonra tüm sömürü alanlarında milyonları katleden bu kahpe yüz, söz konusu Müslüman Türk'ün zaferi olunca, savaş suçundan bahsediyor!

Alçaklığın sonu yok...Haçlı seferleriyle Doğu'yu yağmalamaya başlayan bu vahşi Avrupa, vahşetini günümüze kadar sürdürdü ve halen sürdürüyor.

Demokrası, insan hakları, medeniyet vesaire maskeleri alçaklıklarını örtmeye yetmiyor. Bunlar, biz,1974'te uluslararası anlaşmalar gereği Kıbrıstaki Rum zülmüne müdahele edince de bunu "barbarlık" olarak lanse etmişlerdi.

Kaybedersek bize savaş tazminatı ödetir, bizi yenenlerin zaferini alkışlarlar; ama kazanan biz-yani Müslümanlar ve Türkler- isek, bu onlar için açık bir savaş suçudur!!!

Azerbaycanlı kardeşlerimizin Karabağ savaşında hiçbir Ermeni yerleşim yerini vurmadığını, buna karşılık Ermenistanlı "savaş suçlularının" sürekli Azarbaycanın sivil alanlarını vurduğunu bütün dünya izledi.

Ancak, bu ahlaksızlar izlememiş demek ki...Özellikle bu Hollanda, bu alanda tescilli haindir...Bosna savaşında ne yaptıklarını unutmadık, unutmayız...

Barış gücüyüz, biz sizi koruruz, diye, Müslümanların elindeki silahları toplayıp Sırpları Müslüman katliamına buyur eden işte bu Hollandalı alçaklardı...Bunların askeri de sivili de aynı alçaklıktadır.

Türkiye'ye vergi ödemediği için bu Hollanda menşeyli otel bulma sitesini (Boking.com muydu!!) kapattık diye, içimizdeki Hollandalılar isyan etmişti...

Bugün de aynı içimizdeki beyinsizler, bizim Azerbaycan'a asker göndermemize karşı çıkıyor; Kıbrıstaki Kapalı Maraş'ta piknik yapmamızı içine sindiremiyor.

Zaten, hep söylediğim gibi, asıl sorunumuz dışardaki düşmanlarımız değil, asıl sorunumuz içimizdeki hainler ve beyinsizlerdir.

Batı'nın iğdiş ettiği beyinleriyle, daima onlardan yana düşünen, daima onlara kuyruk sallayan bu zavallılar, kendi ülkesinin insanı söz konusu olunca köpek dişlerini gösterirler.

Eminim, Hollanda'nın Azerbaycanla ilgili bu kahpe kararına da arka çıkacaklar...Açıkça yada sinsi sinsi...

Topunuz kahrolun!!

 

 

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..